Programul de acces pe terenul de sport al Colegiului Național „Petru Rareș”

Terenul de sport al Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava este deschis zilnic pentru sucevenii care doresc să facă mișcare. Prin dispoziția nr. 1278 din 27 iunie 2016, directorul Daniela Dungeanu stabilește că programul de acces pentru cetățenii municipiului Suceava în perioada vacanțelor școlare și la sfârșit de săptămână pe terenul de sport de la Colegiul Național “Petru Rareș” Suceava este zilnic între orele 8.00 – 13.00 și 16.00 – 20.00. Fac excepție zilele în care se desfășoară examene în incinta școlii, zile în care accesul este interzis.

Documentul citat mai prevede că „persoanele care frecventează terenul de sport vor respecta normele de comportament specifice unităților de învățământ, conform Regulamentului de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, aprobat prin OMECS nr. 5115/2014 și legislației în vigoare”.

program-acces-teren-sport-colegiul-national-patru-rares-suceava

GazetaSV a inițiat campania „Sportul nu are vacanță” prin care solicităm deschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru locuitorii municipiului, stabilirea unui program clar privind accesul pe terenurile de sport și afișarea programului la loc vizibil la intrare în incinta unităților de învățământ.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru semnând formularul de mai jos sau accesând linkul http://petitieonline.com/sportul-nu-are-vacanta.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Programul de acces pe terenul de sport al Colegiului Național „Petru Rareș”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*