Programul de acces pe terenul de sport al Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava

Terenul de sport al Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava este deschis pentru suceveni zilnic între orele 8.00 – 20.00.

„Unitatea noastră școlară a pus la dispoziția tuturor celor interesați, pe perioada vacanțelor școlare, terenul sportiv din incinta școlii pentru diferite activități sportive, în zilele de sâmbătă și duminică, precum și în celelalte zile ale săptămânii în care nu sunt prevăzute activități școlare”, se arată într-o adresă transmisă de Cornel Romașcu, directorul Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava.

Programul de acces pe terenul de sport al Colegiului Economic Dimitrie Cantemir Suceava

GazetaSV a inițiat campania „Sportul nu are vacanță” prin care solicităm deschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru locuitorii municipiului, stabilirea unui program clar privind accesul pe terenurile de sport și afișarea programului la loc vizibil la intrare în incinta unităților de învățământ.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru semnând formularul de mai jos sau accesând linkul http://petitieonline.com/sportul-nu-are-vacanta.

GazetaSV.ro, membru al Asociatiei Dakay 2006, a inițiat această campanie în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizica şi Sport din Suceava, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Federația Română Sportul pentru Toți, ACS Phoenix Suceava și Rai Caffe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Programul de acces pe terenul de sport al Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*