Programul de acces pe noul teren de sport al Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava

Terenul de sport de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” a fost deschis pentru sucevenii care vor să facă mișcare. La solicitarea GazetaSV.ro, directorul Dan Popescu a anunțat că programul de acces pentru cetățenii municipiului Suceava pe terenul de sport în perioada vacanței de vară este de luni până sâmbătă între orele 12.00 – 14.00, iar duminica între orele 10.00-12.00.

Terenul de sport al Colegiului Național „Ștefan cel Mare”, deschis două ore pe zi pentru suceveni

GazetaSV a inițiat campania „Sportul nu are vacanță” prin care solicităm deschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru locuitorii municipiului, stabilirea unui program clar privind accesul pe terenurile de sport și afișarea programului la loc vizibil la intrare în incinta unităților de învățământ.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru semnând formularul de mai jos sau accesând linkul http://petitieonline.com/sportul-nu-are-vacanta.

GazetaSV.ro, membru al Asociatiei Dakay 2006, a inițiat această campanie în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizica şi Sport din Suceava, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Federația Română Sportul pentru ToțiACS Phoenix Suceava și Rai Caffe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Programul de acces pe noul teren de sport al Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*