Programul spaţial al Sucevei

În fiecare campanie electorală, Ion Lungu ne promite solemn câte o sală polivalentă şi câte un stadion nou-nouţ în Suceava. Asta când nu-l dotează pe ăla vechi cu nocturne, halogene, tabele de marcaj LCD şi gradene cromate.

Şi polivalenta, şi stadionul există, doar nu le vedem noi, cirezile de imbecili care merg la vot în anii bisecţi. Sunt construite pe partea întunecată a Lunii.

Cum autobuzele de la TPL încă nu pot aseleniza, în palatele administrative din Suceava se reîncălzeşte la foc mic ciorba. Ajungem la meciuri cu telegondola.

În baza aceluiaşi program spaţial, pentru a reda cât mai fidel mediul de lângă Areni, vor fi trimişi în spaţiu şi maidanezii din Suceava. Pe modelul „Laika”.

La cererea expresă a consilierului Corneliu Vornicu, noul stadion nu va avea nici case de bilete, nici turnichete. Va avea în schimb case de pariuri. Gârlă!

La inaugurare, va concerta Clayderman şi se va promova turismul prin programul „Paştele Cailor în Bucovina„. Pe gazon, Flutur va organizaHora Canibalilor în Bucovina„. Se va dansa şi fâşcâi în jurul ciolanului. Folclor, tată!

Băişanu a anunţat vine la deschidere însoţit de Sancho Panza şi de cei trei cameramani de la Plus TV. Dulcinea, dragostea mea. Primar pentru o noapte.

În meciul de deschidere, vor juca „ceferiştii”, „extratereştriişi „galacticii”. Gazdele vor veni cu mingea lor. Deocamdată se aşteaptă autorizaţia de la ISU.

Meciul va fi înregistrat şi comentat de Steliana şi Nelu la Bucovina TV. Goool!

Tot pe Lună, flancat de două gropi ecologice de gunoi, este Safari Parkul promis de Cătălin Nechifor, populat cu pârşi, dropii, urşi Panda şi cele două mâţe plouate împrumutate pe post de lei de la Grădina Zoologică din Rădăuţi.

După dealuri, Ovidiu Donţu va construi în sfârşit zona industrială a Sucevei.

Mai la vale, Lucian Harşovschi a anunţat deschiderea unui cinematograf 17K, în care vor rula doar filme nord-coreene. Acum se supralicitează pentru site.

Digi Sport a anunţat vine pe Areni transmită meciul Rapid – Rapid. Mai bine l-ar transmite alb-negru. nu se vadă jegul, brontozaurii şi restul speciilor de lighioane încă nedescoperite pe Terra ce vieţuiesc sub tribune.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

 1. :)))) Foarte „misto” articolul. Din pacate reflecta perfect situatia de la noi!
  Trist, foarte trist..
  Ah, sa nu uitam de super stadionul (numarul doi, dupa Areni) ce va lua nastere in curtea LPS :))) A venit Burleanu sa ne INVITE (cum a facut cu CSU) sa jucam in Liga1.. pentru ca la Suceava nu este echipa de Liga1 (asa s-a motivat si la Craiova decizia) :))))
  Tot ce trebuie sa facem este sa dam drumu’ portilor de pe „Areni”, pentru ca modernizat este, nocturna avem, de vreo cativa ani si noi nu le vedem!!!!!!! LOL

  Tot ce am ajuns sa facem este sa radem si sa ne minunam!!!

  BUCOVINA !!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *