Probleme tot mai mari la rugby

Problemele la echipa locala de rugby continua sa fie destul de serioase. CSM Bucovina a pierdut toate meciurile din acest sezon, iar inaintea debutului in play-out, echipa suceveana are mari probleme financiare.

Rugbystii suceveni continua sa joace in prima liga doar din placere. Antrenorul Constantin Vlad a anuntat ca elevii sai nu au vazut de mult timp vreun ban, iar singurele sale sperante se leaga de autoritatile locale.

“Ne afecteaza pe toti criza financiara, sportivii n-au primit aproape nimic anul acesta. Am vrea sa ne bucuram si noi de o mai mare atentie din partea Primariei si a Consiliului Judetean, pentru ca pana la urma urmei, avem cea mai mare longevitate in prima liga dintre toate sporturile de echipa din judet. Am primit de la Primarie 20.000 RON, insa nu pot sa invinovatesc pe cineva, pentru ca stiu ca sunt probleme majore. Noi am avut bani pentru prezentarea in competitii, doar de la clubul CSM Suceava.”, a spus Constantin Vlad.

Antrenorul echipei locale de rugby a precizat ca in aceasta vara va face schimbari in cadrul lotului, urmand sa promoveze la prima echipa, mai multi jucatori tineri de la Liceul cu Program Sportiv.

“Dupa 10 infrangeri consecutive, moralul nu este foarte bun. Cauzele care au dus la aceste rezultate sunt multiple si nu vreau sa le mai enumar acum. In pauza care va urma vom face o analiza riguroasa si voi incerca sa reimprospatez echipa, transferand cativa sportivi de la LPS.”, a conchis tehnicianul sucevean.

CSM Bucovina va juca sambata pe teren propriu, contra formatiei CSM Bucuresti, in prima etapa a turneului pentru evitarea retrogradarii. Dupa acest joc, Divizia Nationala de rugby in 15 se va intrerupe timp de doua luni, urmatoarele meciuri fiind programate pe 31 iulie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Probleme tot mai mari la rugby"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*