Probleme si la Pandurii

Nu doar Universitatea se confrunta cu probleme de efectiv inainte de debutul in noua editie de campionat. Adversara de sambata a sucevenilor, Pandurii Targu Jiu nu poate conta in meciul din prima etapa pe trei jucatori importanti.

Presa gorjeana a anuntat problemele cu care se confrunta Vasile Stanga inaintea meciului cu Universitatea. “Ante Kukrika, Ionuţ Mazilu şi Milan Vukas sunt indisponibili, primii doi din motive medicale, iar cel de-al treilea, din cauza unui diferend cu clubul Steaua Roşie Belgrad”, noteaza Gazeta de Sud.

Chiar si cu aceste probleme de lot, antrenorul gorjenilor, Vasile Stanga, nu accepta sa piarda vreun punct in meciul cu Universitatea Suceava.

„Suntem pregătiţi ,dar trebuie luat foarte serios meciul cu Suceava. Este foarte important din toate punctele de vedere, şi pentru moral şi psihic acest meci. Avem obiectiv ca din primele cinci etape să câştigăm patru. Ne propunem obiective pe câte cinci meciuri, atunci putem să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat tehnicianul echipei Pandurii, pentru portalul GorjDomino.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close