Probleme mari la Slobozia

Cea mai nouă echipă atinsă grav de problemele financiare din liga secundă este Unirea Slobozia, formație care în sezonul trecut s-a luptat până pe final de campionat pentru promovarea pe prima scenă.

Recent, jucătorii și antrenorii formației aflate pe locul 7 în Seria 1 a Ligii a 2-a au fost anuntați de oficialitățile locale ca Primăria nu mai poate finanța clubul, astfel că toți jucătorii importanți care au dus greul turului vor părăsi cel mai probabil echipa ialomițeană.

Nici antrenorul Adrian Mihalcea nu mai este sigur că va continua, deși sunt speranțe că echipa va primi sprijin financiar.

E confuzie mare deocamdată. Ne mai legăm de niște speranțe în ceea ce privește o eventuală sponsorizare, dar mă tem că returul va fi abordat cu juniorii. În momentul acesta nici eu nu știu dacă mai rămân, păcat că s-a ajuns aici! Sper, totuși, că aceasta echipă să nu se desființeze!„, a declarat in exclusivitate pentru digisport.ro, antrenorul ialomitenilor, Adrian Mihalcea.

După 16 etape scurse din campionatul Ligii a 2-a, Unirea Slobozia are 21 de puncte (golaveraj 19-16) și ocupă locul al șaptelea în clasamentul primei serii, primul de sub linia play-off-ului pentru promovare. Dacă va rămâne acolo până la finalul sezonului regulat, va juca în play-out, pentru stabilirea echipelor retrogradate.

Anul trecut, Slobozia a terminat pe locul 3, atât în sezonul regulat, cât și în play-off-ul pentru promovare. La final, a avut cu doar două puncte mai puțin decât Rapid, echipa care a urcat în Liga 1 de pe poziția secundă. Dacă giuleștenii nu ar fi primit dreptul de a evolua pe prima scenă, Unirea ar fi promovat în locul lor.

Sursa: digisport.com

Rapid Suceava joaca pe terenul Sloboziei in prima etapa a sezonului de primavara.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Probleme mari la Slobozia"

  1. suporter Rapid Suceava | 11 februarie 2015 at 15:35 | Răspunde

    Slobozia are jucatori buni si poate luam un fundas central de la ei in locul lui Velescu !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*