Probleme şi la handbal

Criza financiară continuă să afecteze tot mai mult sportul sucevean. Rezultatele de excepţie din acest an nu scuteşte conducerea echipei locale de handbal de grija zilei de mâine.

Titlurile onorifice primite pe parcursul lui 2009 de handbaliştii suceveni nu s-au materializat într-o finanţare consistentă. Directorul tehnic Petru Ghervan a admis că, asemenea tuturor echipelor din Liga Naţională de handbal, şi Universitatea resimte criza financiară.

“Probleme financiare sunt la toate cluburile din tara, iar noi nu facem exceptie. Deocamdata problemele financiare cu care ne confruntam nu s-au rasfrant in mod decisiv asupra jucatorilor de baza ai echipei. Putem spune ca doar la nivelul premiilor sunt anumite probleme”, a declarat Petru Ghervan.

În ciuda acestor probleme, Petru Ghervan a anunţat că nu se pune problema despărţirii de vreun jucător: “Cu siguranta nu vor plec jucatori de la noi, cel putin pana la 31 ianuarie, atunci cand este prima etapa din retur si sper ca nici dupa aceea sa nu se intample acest lucru”.

Disputarea finalei Challenge Cup şi calificarea din nou într-o cupă europeană nu au avut darul de a convinge şi alţi oameni cu bani din judeţ să vină alături de echipa de handbal. Universitatea Suceava a luat startul în actuala editie de campionat fara nume noi la capitolul sponsori.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Probleme şi la handbal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*