Probleme de efectiv la CSU

Echipa locală de handbal se confruntă cu probleme destul de grave la nivel de lot în vederea noului sezon al Ligii Naţionale. Pe lângă Ţuţu care este indisponibil cel puţin până în iarnă, s-a accidentat şi Ignat, iar prezenţa lui Leonard Bibirig în teren este pusă sub semnul întrebării.

Directorul tehnic Petru Ghervan a anunţat că pivotul Universităţii, Marius Ignat, riscă să fie indisponibil jumătate de campionat: “Este clar ca Tutu nu va intra in turul de campionat. Dupa mai bine de 3 saptamani de covalescenta, s-a constatat ca este vorba despre o fisura a unui corp vertebral. In investigatiile facute acea fisura a fost mascata de un hematom care era acolo. Probabil Marius nu va juca trei sau chiar patru luni. Va trebui sa gasim solutii cel putin pentru cei doi. Nici nu mai are rost sa spun despre Leonard care nu va juca, iar el atunci cand se afla in teren era tot timpul acolo unde era nevoie”, a spus Petru Ghervan.

În condiţiile date, antrenorul Universităţii, Leonard Bibirig a anunţat că îşi pune mari speranţe în Şoldănescu şi Tcaciuc pentru acoperirea posturilor deficitare.

“Soldanescu este o solutie pe partea stanga. Ca pivot va incerca sa joace Tcaciuc, care isi doreste sa joace mai mult pe atac decat a facut-o pana acum. Cand Ioan nu va face fata, Soldanescu va face mai mult faza defensiva”, a spus Leonard Bibirig.

La rândul său, Ioan Tcaciuc a mărturisit că va incerca sa joace cat de bine poate: “Nu pot sa spun acum daca ma voi descurca sau nu. Eu imi voi da toata silinta si vom vedea cum va fi”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *