Primul rezultat pozitiv

Cetatea Suceava a inregistrat ieri primul rezultat pozitiv in meciurile de verificare din aceasta vara, scor 1-1, in compania colegei de serie Cetatea Targu Neamt, intr-un joc disputat la Falticeni.

Aflata la ultimul test inainte de startul Ligii a III-a, trupa lui Ovidiu Murariu si-a trecut in cont prima ocazie de gol a meciului in minutul 30, dar Cretu a ratat incredibil din trei metri, luandu-l la tinta pe goalkeeperul oaspetilor. Formatia suceveana a intrat totusi in avantaj la pauza, reusind sa deschida scorul in minutul 43 prin acelasi Cretu, care a finalizat cu capul o centrare venita din banda dreapta.

Partea secunda a debutat cu gazdele la timona jocului, dar Matei si nou-intratul Gaina nu au reusit sa dubleze avantajul sucevenilor din pozitii de unul la unul cu portarul advers. Pe contre, nemtenii au restabilit egalitatea in minutul 54, dintr-un penalty dictat in urma unui fault comis de Cezar Ciurla.

Pana la final, gazdele au mai trecut pe langa gol prin Azaharioaiei si Cretu, dar niciunul nu a avut inspiratia necesara in fata portii oaspetilor, ratand astfel si ultimele ocazii ale formatiei sucevene.

Cetatea Suceava: Artenie – Tugui, Hutanu, C. Ciurla, Cozma – A. Ciurla, Tomescu, Matei, Azaharioaiei – Cretu, Avramia. Antrenor: Ovidiu Murariu. Pe parcurs au mai intrat: Paval, Gaina, Bulaicon si Moisii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Primul rezultat pozitiv"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*