Primul meci, contra Reşiţei

CSU Suceava începe faza secundă a play-out-ului pentru menţinerea în Liga Naţională de handbal masculin pe teren propriu, formaţia antrenată de Răzvan Bernicu urmând să primească în prima etapă vizita celor de la CS Caraş Severin, într-o întâlnire programată mâine, cu începere de la orele 17.00, în sala Liceului cu Program Sportiv.

Răzvan Bernicu consideră că toate cele trei echipe pleacă cu şanse egale să termine faza secundă a play-out-ului pe primul loc al clasamentului, singurul care garantează salvarea de la retrogradare.

“Toate cele trei echipe pleacă cu şanse egale, pentru că au loturi de nivel valoric apropiat. Ca şi experinţă, Reşita are un plus, dar noi trebuie să compensăm prin dorinţa de afirmare a tinerilor noştrii jucători. Ne vom bate până în ultimul minut al ultimului meci să ne îndeplinim obiectivul. În primul rând, nu trebuie să pierdem puncte acasă. Vom lua însă această fază a play-out-ului pas cu pas. Mai întâi trebuie să trecem de hopul de joi”, a declarat antrenorul sucevean.

“Studenţii” au un ascendent moral în faţa adversarilor din faza a doua al play-out, în condiţiile în care, în sezonul regulat, au câştigat pe terenul celor de la CSM Bucureşti, iar în faţa celor de la CS Caraş Severin s-au impus în ambele întâlniri. “Este un lucru bun pentru moralul băieţilor, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Acele rezultate s-au şters şi trebuie să strângem din nou rândurile, să arătăm ca o echipă şi să evităm un eventual baraj pentru rămânerea în Ligă. Să ne salvăm de la retrogradare la finalul acestui play-out”, a spus Bernicu.

Sucevenii se confruntă cu o singură absenţă pentru meciul de mâine cu CS Caraş Severin, cea a portarului Cristi Tcaciuc, accidentat.

Programul echipei sucevene în faza a doua din play-out:

Etapa I (1 mai):
CSU Suceava – CS Caraş Severin
Etapa a II-a (4 mai):
CSM Bucureşti – CSU Suceava
Etapa a III-a (14 mai):
CSU Suceava va sta în această rundă.
Etapa a IV-a (17 mai):
CS Caraş Severin – CSU Suceava
Etapa a V-a (21 mai):
CSU Suceava – CSM Bucureşti
Etapa a VI-a (24 mai):
CSU Suceava va sta în ultima rundă.

Chiar şi în cazul în care nu va reuşi să câştige faza a doua a play-out-ului, CSU Suceava mai are o ultimă şansă de a continua şi în sezonul viitor în Liga Naţională. Federaţia a anunţat că va mări din toamnă numărul echipelor din primul eşalon, astfel că formaţiile clasate pe ultimele două poziţii în faza secundă din play-out vor juca meciuri de baraj cu ocupantele locurilor secunde în cele două serii al Diviziei A.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Primul meci, contra Reşiţei"

  1. Bravo!Felicitari echipei!

  2. stie cineva scorul?

  3. Scor final: 24-23 (10-14)

  4. Felicitari integii echipe !!!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*