Primul derby sucevean se joacă sâmbătă, la Fălticeni

Somuz Falticeni si Foresta se infrunta sambata, de la ora 15.00, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, in primul derby sucevean programat in actuala editie de campionat a Ligii a III-a.

Cu victorii pe linie de la startul sezonului si fara gol primit, gruparea falticeneana vrea sa obtina primul succes din istoria confruntarilor directe cu Foresta. “Abordam meciul cu tot lotul valid si nu avem nimic in plan decat victoria. Suntem in forma maxima si un egal sambata ar insemna un semiesec pentru noi. Doar cu trei puncte ne-am apropia de indeplinirea obiectivului propus: acela de a termina sezonul pe unul dintre primele doua locuri in clasamentul seriei noastre”, a declarat directorul sportiv al Somuzului, Iulian Daraba.

De partea cealalta, trupa pregatita de Dorin Goian merge la Falticeni cu gandul la un rezultat pozitiv. “Venim dupa o pauza de doua saptamani care nu ne-a picat tocmai bine, dar asta este situatia. Traim niste vremuri ciudate in fotbal, la care trebuie sa ne adaptam. Sambata ne asteapta un joc greu, impotriva unei echipe care a pornit bine in campionat, cu trei victorii fara gol primit in trei meciuri, dar sper sa ne facem jocul si sa ne intoarcem cu un rezultat pozitiv de la Falticeni”, a declarat Dorin Goian, care nu va putea miza maine pe juniorul Farcasan si mijlocasul Ungurianu, ultimul fiind suspect de ruptura a ligamentelor incrucisate.

Programul etapei a IV-a:

Dante Botosani – Ceahlaul

Bucovina Radauti – Stiinta Miroslava

Somuz Falticeni – Foresta Suceava

Husana Husi – CSM Pascani

Bradu Borca – Sporting Vaslui

1.Stiinta Miroslava33009-29p
2.Husana Husi33007-09p
3.Somuz Falticeni33005-09p
4.Foresta Suceava21012-23p
5.Sporting Vaslui31022-33p
6.CSM Ceahlaul31021-53p
7.Bradu Borca31023-83p
8.Bucovina Radauti10011-20p
9.CSM Pascani20020-30p
10.Dante Botosani30032-70p

La finalul sezonului, primele doua clasate in serie se vor califica in semifinalele play-off-ului de promovare in Liga a II-a, in vreme ce ultimele doua clasate vor retrograda in ligile judetene.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *