Primul derby al sezonului

Universitatea Suceava se afla in fata unuia dintre cele mai grele meciuri din actuala editie de campionat. Handbalistii pregatiti de Leonard Bibirig vor intalni sambata, in deplasare, Pandurii Tirgu Jiu – una dintre cele mai puternice formatii din Liga Nationala.

Dupa victoriile categorice din primele doua etape, handbalistii suceveni au programat primul examen cu adevarat greu. Universitatea infrunta la sfarsitul acestei saptamani ocupanta locului secund si una dintre pretedentele la primul loc – Pandurii Tirgu Jiu. Jocul practicat de suceveni in disputele cu Oradea si Satu Mare ii da sperante directorului Petru Ghervan, care viseaza la un rezultat mare in Gorj.

“Anul acesta cred ca ne-am intarit foarte bine, iar acest lucru se observa prin faptul ca putem juca repede si putem mentine ritmul pe parcursul a 60 de minute. Dupa cum arata echipa in acest moment putem aspira la un rezultat bun in orice partida. Nu spunem ca un esesc la Targu Jiu ar reprezenta capatul lumii, dar ar fi bine sa castigam pentru ca este o echipa de la care, daca luam puncte avem asigurata o pozitie in prima parte a clasamentului. Va fi un joc mult mai greu decat cele doua de pana acum, atat prin prisma obiectivului, cat si a bugetului pe care il are clubul respectiv”, a declarat Petru Ghervan.

Meciul dintre Pandurii si Universitatea va fi arbitrat de cuplul Din/Dinu. Interesant este faptul ca sucevenii au solicitat observator la aceasta partida, inainte sa afle numele arbitrilor delegati.

“Cred ca in acest inceput de campionat nu putem sa ne plangem de delegarile arbitrilor la meciurile noastre. Din punctul meu de vedere este cum nu se putea mai bine, adica avem un cuplu de arbitri cu care, unde am jucat bine am castigat. Il avem observator pe Toma Plesa, dar am cerut observator inainte sa stim cine va arbitra”, a precizat directorul tehnic al Universitatii.

In sezonul trecut, Pandurii si Universitatea si-au impartit victoriile. Gorjenii s-au impus pe teren propriu cu 26-22, iar in retur, la Suceava, echipa suceveana a castigat cu 28-22. Derby-ul dintre ocupantele primelor doua locuri din Liga Nationala va avea loc sambata, de la ora 18:00, in Sala Sporturilor din Tirgu Jiu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Primul derby al sezonului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*