Primul concurs, primele medalii pentru CSM Rarăul

Bacaul a gazduit la sfarsitul saptamanii trecute cea de-a 36-a editie a Cupei Bistritei la atletism, competitie care a coincis cu etapa inaugurala a Campionatului National indoor. Printre cluburile care s-au remarcat la prima reuniune atletica a anului se numara si CSM Raraul Campulung, care a urcat pe podiumul de premiere prin Madalina Sirbu (aur la 3.000 de metri si argint la 1.500 de metri), Talida Sfirghiu (aur la 800 de metri si bronz la 1.500 de metri) si Antonia Bodnariuc (argint la 800 de metri).

In cadrul aceluiasi concurs de la Bacau, Bianca Catrinari a fost a 4-a la 800 de metri, aceiasi Antonia Bodnariuc a sosit pe locul 5 la 400 de metri, iar Cosmin Nisioiu a ocupat locut 7 la 3.000 de metri.

Sportivii nostri au avut o evolutie buna, obtinând rezultate bune chiar daca clasamentul nu s-a facut pe grupe de vârsta. Multumim Primariei Câmpulung Moldovenesc, domnului primar Mihaita Negura si Consiliului Local pentru sprijinul acordat atletismului campulungean, atât prin conditiile pe care ni le ofera cât si financiar”, a precizat antrenoarea Elena-Erzilia Timpau.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *