Primul amical de pe Areni

Rapidul primeste sambata, cu incepere de la ora 10.00, in primul meci amical programat in aceasta vara pe stadionul Areni, vizita Interului Dorohoi.

Bogdan Tudoreanu vrea o alta atitudine din partea elevilor sai, dupa prestatia dezamagitoare de miercuri, cand “ceferistii” au fost invinsi de Bucovina Radauti. Cine nu pune osul, pleaca! – este mesajul transmis de antrenorul Rapidulului: “Mai avem doua amicale pana la plecarea in cantonament, doua amicale in care sper sa-si revina in privinta atitudinii. Inteleg ca suntem la inceputul pregatirilor, dar nu este normal sa ne prezentam cum ne-am prezentat in jocul cu Radauti”. Bogdan Tudoreanu a precizat ca oficialii gruparii de pe Areni sunt in discutii cu trei jucatori noi pentru intarirea lotului pentru viitorul sezon. “Este obligatoriu sa mai aducem doi atacanti si un fundas central. Suntem in discutii cu mai multi jucatori din partea carora asteptam un raspuns pana cel tarziu saptamana viitoare. Vreau sa prinda toti cantonamentul de vara”, a mai spus Ted.

Pana la plecarea la Poiana Negrii, programata pentru 3 august, Rapidul ar mai putea disputa un nou amical vinerea viitoare, pe Areni, contra Ceahlaului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *