Primul amical, cu SC Bacău

antrenament Foresta Iencsi 2

Conducerea clubului Foresta Suceava a stabilit detaliile în ceea ce privește perioada de pregătire centralizată. „Galben-verzii” vor pleca luni, la ora 10:00, spre Câmpulung Moldovenesc, și urmează să revină din cantonament joi, pe 21 iulie.

Jucătorii antrenați de Adrian Iencsi vor fi cazați la Pensiunea Vranis, iar în cele zece zile pe care le vor petrece la munte se vor antrena la Câmpulung Moldovenesc.

Înainte de a pleca în cantonament, Foresta Suceava va susține un meci de pregătire în compania divizionarei secunde SC Bacău. Partida este programată sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul grupării antrenate de Cristi Popovici. Al doilea amical al “galben-verzilor” din această vară va avea loc, cel mai probabil, vineri, pe 22 iulie.

Gruparea suceveană îl va testa în perioada următoare pe Radu Ungureanu, un mijlocaș sub 21 de ani, originar din Suceava și care a evoluat ultima dată pentru Sporting Turnu Măgurele.

Pe Areni sunt așteptați să ajungă, în aceste zile, antrenorul cu portarii și alți jucători cu care se poartă negocieri avansate.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

8 Comentarii la "Primul amical, cu SC Bacău"

  1. Eu am incredere ca fotbalul sucevean se va redresa.Nu critic inainte.Forza SUCEAVA!

  2. cat a fost scorul 4-1 pentru Bacau ???? Halal echipa mai e , cica au schimbat numele si e proiect nou ce vrajeala ca e vechi proiectul asta de vre-un an tot schimba numele si acum l-au schimbat pentru ca s-a putut rezolvat cu hartogareala dar nu ca vezi doamne a venit Goian sau nepotelul primarului Lungu si fac mare echipa si mare proiect. Totul e o vrajeala o sa vedeti peste una doua luni.

  3. sa mai jucat amicalul ala de azi de la bacau? daca da, cat a fost scorul?

  4. 4-1 pentru BC! CE REZULTATE VREM DACA LA ECHIPA AU RAMAS JUCATORI CA PLAMADA NEGRU ETC ! TROMPETE ! ANTRENORUL IENCSI OARE NU VEDE TROMPETELE DE LA ECHIPA ? AFARA CU TROMPETE !!!

    • sv du-te si fa nani intr-o garsoniera la pacea ca esti vai de tine! lasa-ne ca ne plictisești ! fa-ti echipa si ia tu pe cine vrei !

  5. E doar un prim meci, practic fara pregatire! Hai sa asteptam si sa-i sustinem!

  6. Orice inceput e greu.Forza SUCEAVA!

  7. LA Suceava in fiecare an e inceput, m-am saturat de Ted , Clim si Citac , nou va fi cand o sa vina la echipa niste oameni care dau bani nu iau si atunci se poate vorbi de inceput si performanta.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*