Primul amical, cu Poli Iaşi

Echipa locală de rugby începe să îşi contureze ultima fază a pregătirilor înaintea startului de sezon. În primul amical din această iarnă, CSM Bucovina va înfrunta prim-divizionara Politehnica Iaşi.

Promovaţi la finalul ultimei ediţii a Diviziei Nationale de pe primul loc, ieşenii au contactat conducerea grupării CSM Bucovina pentru a susţine un joc de pregătire la Suceava. Amicalul se va desfăşura pe 9 martie, oficialii celor două echipe urmând să stabilească în perioada următoare ora şi locul de disputare a meciului. Pe lângă această partidă, jucătorii antrenaţi de Constantin Vlad vor susţine şi câteva amicale în compania juniorilor de la LPS şi a unei selecţionate Suceava-Gura Humorului. Până la startul sezonului antrenorul Constantin Vlad şi-a propus să efectueze şi un stagiu de pregătire montană, însă acest lucru depinde de data la care vor fi încasaţi banii de la Primărie.

În noua ediţie de campionat, CSM Bucovina va înfrunta formaţiile RC Bîrlad, Stejarul Buzău, Pantelimon Bucureşti, CSM Arad şi Ştiinţa Petroşani. În runda inaugurală, programată pe 7 aprilie, CSM Bucovina va primi, pe terenul “Unirea”, vizita grupării RC Bîrlad.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Primul amical, cu Poli Iaşi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*