Primul amical, cu Botoşani

Bogdan Tudoreanu

Rapidul si-a anulat cele doua amicale pe care trebuia sa le dispute pe parcursul stagiului de la Poiana Negrii, in compania celor de la FC Pojorata. Motivul!? Starea proasta a terenurilor. “Terenul din Vatra Dornei este impracticabil. Riscam sa se accidenteze vreun jucator. Vom incerca sa gasim o alta data in care sa jucam cu cei de la FC Pojorata”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

In atare conditii, “ceferistii” vor disputa primul joc din verificare din aceasta iarna, miercuri, de la ora 13.00, pe stadionul Areni, contra celor de la FC Botosani.

Pana atunci, Bogdan Tudoreanu scoate untul din jucatorii rapidisti in stagiul de la Poiana Negrii, acolo unde “alb-visiniii” au programate cate doua antrenamente pe zi. Trezirea se da la ora 8.00, dupa care Semeghin si compania iau in piept pantele din jurul pensiunii “La Bella Vista”. La capitolul “materiale”, jucatorii au parte de cate doua reprize de alegari, fiecare pe o distanta de pana la 8 kilometri, sedinte de la care nu sunt scutiti nici macar portarii Andrei Rohetki si Catalin Pascal.

Deocamdata nu a cedat vreun jucator si speram ca toti sa duca la bun sfarsit aceasta perioada de acumulari fizice”, spune antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Pe langa testul de miercuri cu FC Botosani, cel mai tare din aceasta iarna, rapidistii au mai programate alte sapte meciuri de verificare pana la reluarea Ligii a II-a.

Vor mai intalni in intersezon formatiile Bucovina Radauti (4 februarie), Stiinta Miroslava (7 februarie), Aerostar Bacau (10 februarie), FCM Dorohoi (12 si 21 februarie), Ceahlaul Piatra Neamt (15 februarie) si ASC Bacau (18 februarie).

COMENTARII:

4 Comentarii la "Primul amical, cu Botoşani"

  1. pt. Moldovan si Ted | 24 ianuarie 2015 at 18:04 | Răspunde

    Luati-l pe atacantul Marius Jianu in locul lui Matei ! E liber !

  2. Ne dau astia de ne usuca

    • Stai linistit Dane,un 2-2 face bine ambelor echipe.Veniti la meci sa vedeti o echipa buna de liga 1 care, probabil o sa va mai imprumute ceva jucatori sa terminati pe locul 2

  3. CATALINE IAR TE BAGI TU VORBESTI CARE URMARESTI MECIURILE LUI FC BT LA TELEVIZOR IN ITALIA SI MAI COMENTEZI.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*