Primul amical cu Aerostar

Cetatea Suceava va susţine în această după-amiază al doilea amical al verii. Echipa pregătită de Ioan Radu va înfrunta de la ora 17:00, la Vatra Dornei, divizonara a treia Aerostar Bacău.

Amicalul cu Aerostar reprezintă singura partidă de verficare a sucevenilor pe perioada cantonamentului de la munte. De altfel, fosta echipă a lui Ioan Radu va fi un partener obişnuit de întrecere a Cetătii, cele două echipe urmând să se întâlnească de înca cel puţin două ori în această vară. Chiar dacă până acum “alb-albaştrii” au întâlnit tot o echipă din Liga a III-a, Rapid CFR Suceava, preşedintele Ciprian Anton nu îşi face probleme şi consideră ca amicalele cu formaţii mai puternice ar putea dăuna tinerilor jucători de la Cetatea.

“Jucatorii sunt la finalul unui cantonament care a fost obositor si nu cred ca ar fi bine sa ii luam cu meciuri tari. Daca ii vom arunca direct cu echipe ca Ceahlaul, Politehnica Iasi sau Vaslui cred eu ca i-am demoraliza. Asta nu inseamna ca ne este frica de cineva, dar trebuie sa dam sansa tuturor celor care au fost in cantonament sa ne arate daca sunt jucatori pe care ne putem baza. Nu stiu daca domnul profesor Ioan Radu gandeste ca mine, dar aceasta este opinia mea. Acele amicale care se anunta cu FCM Bacau, o pretendenta la promovare, cred ca ne vor edifica la ce nivel de aflam. Nici nu vrem sa umplem toate zilele cu amicale. Sunt deja 6 amicale, iar pana la inceperea campionatului mai este o luna de zile. Doua meciuri de verificare pe saptamana e prea mult, trebuie sa mai facem si alte lucruri”, a declarat Ciprian Anton.

După amicalul cu Aerostar, sucevenii vor mai sta o zi la Poiana Negri, iar sâmbătă după antrenamentul de dimineaţă vor porni spre Suceava. Până la startul campionatului, Cetatea mai are programate meciuri de verificare în compania formaţiilor FCM Bacău, Aerostar Bacău, Săgeata Stejarul şi FC Botoşani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Primul amical cu Aerostar"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*