Primul amical al iernii

Aflată în plin proces de reconstrucţie, echipa locală de rugby îşi va măsura forţele cu una dintre cele mai puternice formaţii din ţară. Universitatea Timişoara şi-a programat pe parcursul acestei săptămâni trei partide de verificare în zona Moldovei şi joi va juca pe terenul “Unirea” cu CSM Bucovina.

În sezonul 2006-2007, bănăţenii retrogradau în esalonul secund după o înfrângere suferită la Suceava. Între timp, datele problemei s-au schimbat. În vreme ce sucevenii sunt în a doua ligă, Universitatea Timişoara abordează Superliga cu un buget de 1 milion de euro şi cu obiectivul de a câştiga titlul naţional. În lotul pe care oaspeţii îl vor deplasa la Suceava se vor regăsi 11 componenţi ai echipei naţionale şi doi suceveni: Conache şi Preutescu. Pentru primul meci amical din acest an, antrenorul Constantin Vlad nu se va baza pe Palamariu, jucător care a suferit recent o accidentare.

Partida dintre CSM Bucovina şi Universitatea Timişoara va avea loc joi, de la ora 16:00, pe terenul din Complexul “Unirea”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Primul amical al iernii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*