Primul amical

Handbalistii suceveni vor incepe de la sfarsitul acestei saptamani jocurile de verificare. In primul amical al iernii, Universitatea Suceava va intalni maine la sala LPS, Politehnica Iasi.

Timp de aproape doua saptamani componentii echipei locale de handbal au alternat pregatirea fizica cu exercitiile individuale.

“Pana acum sunt foarte multumit cu toate ca au aparut cateva accidentari usoare. Este vorba despre unele intinderi si dureri musculare, probleme insa normale in aceasta perioada de pregatire”, a anuntat antrenorul Leonard Bibirig.

Pentru handbalisti, cosmarul acumularilor se apropie de sfarsit. Universitatea Suceava incepe de joi meciurile de verificare. Pana la startul returului, studentii au programate nu mai putin de 8 amicale.

“Am facut pregatirea obisnuita afara si in sala iar acum asteptam sa inceapa meciurile. Normal ca este o perioada grea de pregatire dar este necesara inaintea meciurilor oficiale”, a declarat Adrian Chirut.

In primul amical al iernii, Universitatea va intalni divizionara secunda Politehnica Iasi. Meciul va avea loc joi de la ora 11:30, la sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Primul amical"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*