Primăria a mai dat un miliard

Clubul Universitatea a mai primit un miliard de lei vechi de la Consiliul Local şi Primăria Suceava, ajungând astfel la un total de 8 miliarde încasate în acest an de la administraţia locală. Primarul Ion Lungu a anunţat că în funcţie de parcursul echipei în Cupa Challenge, bugetul Universităţii ar putea fi suplimentat.

“Primăria a mai achitat un miliard de lei vechi la echipa de handbal şi fac această precizare pentru că este foarte greu din punct de vedere financiar. Sper ca Universitatea Suceava să facă o figură cât mai frumoasă în cupele europene şi în funcţie de acest lucru vom căuta şi alte posibilităţi de finanţare”, a spus Ion Lungu.

În altă ordine de idei, primarul Ion Lungu speră ca una dintre cele două echipe sucevene de fotbal angrenate în Liga a III-a să reuşească promovarea în eşalonul secund: “Aşa cum se ştie, am aprobat ca cele două echipe de fotbal – Rapid CFR şi Sporting să dispute meciurile pe stadionul Areni. Facem eforturi pentru că şi acolo sunt cheltuieli cu administrarea şi cu întreţinerea gazonului. Ne dorim să sprijinim echipa cea mai bine clasată la finalul turului pentru o eventuală promovare în Liga a II-a în anul viitor.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Primăria a mai dat un miliard"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*