Primii la Alba Iulia City Race

Atletii suceveni Andrei Leanca si Dorin Andrei Rusu s-au numarat printre protagonistii editiei a doua a “Alba Iulia City Race”, eveniment atletic desfasurat sambata trecuta in prezenta a 1.000 de competitori.

Andrei Leanca, sportiv pregatit la CSM Dorna Vatra Dornei de catre Cristi Prasneac, a ocupat primul loc la semimaraton – categoria tineret, la finalul unei probe desfasurata pe o lungime de 21 de kilometri cu o diferenta de nivel de 700 de metri.  La general, Leanca s-a clasat pe locul 4, in urma unor sportivi deja consacrati, precum basarabeanul Gheorghita Vitalie, maratonistul olimpic Marius Ionescu sau alergatorul montan Ionut Zinca. “Sunt foarte multumit de evolutia lui Andrei, care a fost foarte aproape de niste sportivi consacrati pe plan international. Acest rezultat ne da incredere in perspectiva urmatoarea competitii la care va participa Andrei, este vorba de Campionatul National de semimaraton ce va avea loc in data de 4 aprilie la Craiova. Vreau sa multumesc conducerii Primariei Municipiului Vatra Dornei pentru a gasit in continuarea solutii pentru a il sprijini pe Andrei”, a spus antrenorul dornean Cristi Prasneac.

O comportare excelenta a avut si Dorin Andrei Rusu, sportivul pregatit de Bogdan Roscaneanu la CSS Radauti reusind sa ocupe primul loc in proba de cros – categoria tineret, la finanul unui curse desfasurata pe o lungime de 10,5 kilometri, cu o diferenta de nivel de 300 de metri. La categoria open, Rusu s-a clasat pe locul 8.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Primii la Alba Iulia City Race"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*