Primesc vizita liderului

Rapid Cfr Suceava primeste vineri, de la orele 17.00, pe stadionul Areni, vizita liderului neinvins al primei serii, Acs Bacau, in derbyul rundei a 4-a din Liga a 3-a. Desi nu au cunoscut gustul infrangerii de la startul noului sezon, “ceferistii” se asteapta la un meci extrem de greu in compania echipei lui Cristi Popovici, avand in vedere diferenta de valoare dintre cele doua loturi de jucatori si potentialul financiar al gruparii bacauane.

Vom intalni o echipa potenta din toate punctele de vedere, atat financiar, unde au un buget de 20 de ori mai mare decat al nostru, cat si in privinta lotului, bacauanii avand jucatori experimentati care au evoluat in ligile superioare. Noi vrem insa sa castigam, baietii sunt mobilizati, iar daca vom prinde o zi buna, stim ca putem bate orice echipa din serie”, a spus tehnicianul Bogdan Tudoreanu, care mizeaza si pe o oarecare stare de oboseala a jucatorilor bacauani, care poposesc pe Areni dupa ce, marti, au evoluat in Cupa Romaniei, de unde au fost eliminati, cu scorul de 1-2, de divizionara secunda Dunarea Galati.

Partida dintre Rapid Suceava si Acs Bacau va fi condusa de o brigada de arbitri alcatuita din centralul Dan Dreve, ajutat la cele doua margini de Anghel Todea si Marius Balint, toti trei din Cluj. Rapidistii vor aborda jocul din postura ocupanta a locului secund in ierarhia seriei, fara nicio infrangere de la startul noului sezon. De partea cealalta, considerata principala candidata la promovare, trupa pregatita de Cristi Popovici are o linie de clasament perfecta, cu trei victorii in primele trei etape de campionat si un singur gol primit.

In alta ordine de idei, de la inceputul acestei saptamani, sub comanda lui Bogdan Tudoreanu se antreneaza si doi dintre cei sase jucatorii pusi pe liber de concitadina Sporting, este vorba de Eusebiu Jalba si Andrei Duman.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Primesc vizita liderului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*