Primesc vizita „lanternei”

Bucovina Radauti revine in fata propriilor suporteri dupa o pauza de patru luni si jumatate. Echipa antrenata de Lucian Burlacu va primi maine, de la orele 15.00, pe stadionul Municipal, vizita ultimei clasate, Ceahlaul II Piatra Neamt, intr-un meci contand pentru etapa a 15-a din cadrul Ligii a 3-a.

Nescapati inca de grijile retrogradarii, radautenii iau in calcul doar varianta victoriei in fata “lanternei rosii” a clasamentului. “Intalnim ultima clasata si nu luam in calcul decat varianta victoriei. I-am urmarit in ultimele doua meciuri pe cei de la Ceahlaul II si nu sunt o echipa de speriat. Din pacate, nu am avut un teren bun pe care sa ne pregatim, dar si nemtenii sunt dezavantajati pentru ca au jucat doar pe sintetic. In momentul de fata Ceahlaul II este formata din jucatori foarte tineri, iar in conditiile in care echipa mare va juca la Constanta, nu cred ca va primi intariri”, a declarat antrenorul Lucian Burlacu, care nu va putea conta in meciul de maine pe aportul lui Avramia, accidentat.

Bucovina Radauti a disputat noua partide de verificare inaintea debutului sezonului de primavara al Ligii a 3-a, jocuri in care a inregistrat un bilant de patru victorii, doua rezultate de egalitate si trei infrangeri: 3-1 cu Sporting Suceava, 2-0 cu FC Pojorata, 2-1 cu Progresul Fratautii Vechi si 3-1 cu Viitorul Targu Frumos, 3-3 cu FC Pojorata sI 1-1 cu Fcm Dorohoi, respectiv 0-2 cu Fcm Dorohoi, 2-3 cu Stiinta Miroslava si 0-3 cu Somuz Falticeni. Cea mai mare pofta de gol in amicale a aratat-o capitanul Iulian Ionesi, cu patru goluri marcate, urmat de Stoian, cu trei, Dutica si Zaremba, cu cate doua goluri.

Clasament: 1. Sc Bacau 28p, 2. Fcm Dorohoi 22p… 7. Bucovina Radauti 18p, 8. Sporting Suceava 17p…

In meciul tur, Ceahlaul II s-a impus sub Pietricica, in fata celor de la Bucovina Radauti, cu scorul de 2-0.

Exit mobile version