Primesc vizita Aerostarului

Sporting revine pe Areni, dupa infrangerea neasteptata de la Radauti. Echipa lui Claudiu Sevaciuc primeste maine, de la ora 17.00, vizita celor de la Aerostar Bacau, intr-un meci contand pentru etapa a 4-a a Ligii a 3-a.

Aflati in partea a doua a clasamentului dupa inceputul mai putin convingator de campionat, “alb-verzii” spera sa-si revina odata cu meciul cu “aviatorii”, in care vor sa stearga impresia lasata vinerea trecuta in duelul judetean cu Bucovina. “Speram sa ne revenim dupa jocul mai putin bun facut de Radauti. Am purtat o discutie cu jucatorii pe aceasta tema si cred ca toata lumea este convinsa ca trebuie sa stergem impresia lasata in etapa trecuta. Vrem sa facem un joc bun cu Aerostar, unul din care sa obtinem toate cele trei puncte. Trebuie sa revenim in partea de sus a clasamentului”, a spus managerul Ciprian Anton.

Sporting se confrunta cu trei probleme de efectiv inaintea jocului de mainei. Astfel, veteranul Gurita este in continuare accidentat dupa accidentarea grava suferita la inceputul sezonului, in vreme ce Nechitoaia si Andronic nu sunt la capacitate optima din punct de vedere fizic, cooptarea ultimilor doi in lot fiind incerta.

In sezonul trecut, Sporting s-a impus, pe stadionul Areni, in fata celor de la Aerostar Bacau, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de atunci de Gurita si Apetri. Cealalta reprezentanta a judetului Suceava in Liga a 3-a, Bucovina Radauti, va sta in runda de maine, ca urmare a retragerii din campionat a celor de la Fcm Husi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Primesc vizita Aerostarului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*