Primesc replica liderului

Bucovina Suceava revine la sfarsitul acestei saptamani in fata propriilor suporteri. Echipa antrenata de Constantin Vlad primeste maine, cu incepere de la orele 10.00, vizita liderului clasamentului, Csu Arad, intr-un joc programat pe terenul Unirea si care va conta pentru etapa a 3-a a Diviziei Nationale la rugby.

Fara victorie de la startul noului sezon, rugbistii suceveni spera sa-si scoata parleala contra aradenilor, chiar daca antrenorul Constantin Vlad recunoaste ca oaspetii de astazi sunt favoriti la castigarea intalnirii. “Jucam cu o echipa care pare principala favorita la promovare, avand in vedere ce a aratat in primele etape. Cele doua infrangeri consecutive de la startul campionatului au afectat moralul jucatorilor nostrii, care nu prea mai au incredere in fortele proprii. Eu sunt poate singurul care mai cred in ei, pentru ca stiu ca in timp, daca pastram acest lot de jucatori tineri, vom reusi sa scoatem capul si vor apare si rezultatele”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Tehnicianul gruparii sucevene se confrunta cu o singura problema de efectiv inaintea partidei de maine cu Csu Arad, mai exact Simion, bagat in ghips in urma unei accidentari suferita in meciul de la Petrosani.

In celelalte doua jocuri ale etapei a 3-a din Divizia Nationala, Stejarul Buzau va primi vizita celor de la Stiinta Petrosani, in vreme ce RC Barlad se va deplasa in fieful celor de la CSO Pantelimon Bucuresti.

Exit mobile version