Primele transferuri la CSU

Conducatorii Universitatii au inceput in forta noul an. In incercarea de a acoperi posturile deficitare, sucevenii s-au orientat spre coordonatorul Nationalei de tineret, Sandu Mihai (foto), si spre portarul George Selaru de la HCM Constanta.

HCM a fost o perioadă frumoasă dar nu prea am apucat să joc. Aveam în faţa mea doi dintre cei mai buni portari ai ţării. Tocmai de aceea mi-am dorit să plec, să pot juca şi să apăr cât mai mult. Voi merge la CSU cu gândul să-mi fac treaba cât mai bine, să pot să am meciuri în picioare. Consider că putem ajunge destul de departe în Challenge Cup chiar dacă nu va fi deloc uşor. În campionat îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul de a prinde cupele europene, chiar dacă în acest moment pare un lucru destul de îndrăzneţ. Mă bucur că voi avea posibilitatea să lucrez cu domnii Bibirig şi Ghervan, doi tehnicieni foarte buni ai handbalului românesc”, a declarat George Selaru (24 de ani) pentru www.handbalvolei.ro.

Conducerea Universitatii Suceava a fost foarte aproape sa il aduca pe Mihai Sandu in vara, dar atunci, coordonatorul sucevean in varsta de 18 ani, a fost deturnat de Stiinta Bacau.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *