Primele sincope la Roman

Lps Suceava si-a pierdut invincibilitatea in actualul sezon al Campionatului National de handbal masculin rezervat echipelor de juniori II. Trupa antrenata de Iulian Dugan (foto) a pus capat unei serii de 15 victorii consecutive la sfarsitul saptamanii trecute, odata cu cel de-al patrulea turneu de calificare desfasurat in sala din Roman, unde handbalistii suceveni au suferit doua infrangeri, 13-28 cu Lps Piatra Neamt si 18-20 cu Lps Iasi. In schimb, echipa condusa de Iulian Dugan a castigat lejer celelalte trei partide disputate: 32-24 cu Lps Botosani, 37-25 cu vecinii de la Raraul Campulung Moldovenesc si 22-14 cu gazdele la Lps Roman.

In urma turneului de la Roman, Lps Suceava a acumulat 36 de puncte in clasamentul Seriei A, avand asigurata si din punct de vedere matematic calificarea la turneul semifinal. “Aceste doua infrangeri au venit un semnal de alarma pentru jucatorii nostrii, care trebuie sa trateze cu seriozitate toate meciurilor. In acest moment, noi suntem calificati practic la turneul semifinal, dar ne dorim sa mergem mai departe de pe primul loc, pentru ca acest lucru conteaza foarte mult”, a declarat antrenorul Iulian Dugan.

Lps Suceava a mizat la roman pe urmatorii jucatori: Eduard Duman, Cosmin Todica, Paul Marmeliuc, Stefan Veber, Relu Chirila, Robert Chitan, Nicolae Martuneac, George Zamfirache, Alex Dascalu, Robert Câmpan, Cosmin Turcu, Vasile Gvinda, Ovidiu Badilita, Alexandru Murariu, Daniel Ionasciuc si Catalin Bordei.

Penultimul turneu de calificare va avea loc in perioada 8-10 martie si va fi gazduit de gruparea Lps Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Primele sincope la Roman"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*