Primarului i s-a dus entuziasmul

Primarul Sucevei Ion Lungu s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită de Rapid Suceava pe terenul Daciei Unirea Brăila în prima etapă a Ligii a 2-a. Pe de altă parte, şeful administraţiei locale a mărturisit că omul de afaceri Victor Mihalachi îşi doreşte în continuare să preia echipa de fotbal.

“Eram optimist că putem trage la promovare, dar când am văzut că am pierdut la Brăila s-a cam dus optimismul. Varianta investitorului este valabilă şi astăzi, doar că eu ca primar nu mă amestec în aceste probleme. Dacă ei vor să se asocieze este problema lor, eu ca primar pot să spun doar că voi sprijini activitatea fotbalistica la fel cum am făcut-o până acum”, a anunţat Ion Lungu, miercuri, în cadrul emisiunii Apel 523011 de la Intermedia TV.

Până la finalul anului, clubul Rapid Suceava ar urma să mai încaseze 700.000 de lei de la bugetul local, dar pentru asta trebuie să prezinte documentele justificative pentru cheltuirea celor 300.000 de lei pe care i-au primit până acum.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Normal,e precampanie electorala,echipa trebuie sa mearga bine acest sezon,suporterii sa fie multumiti,ce conteaza ca la anul nu vor mai fi bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *