Primarul-jucător de schimb

Vlad Caba este cu fărașul la ușa lui Cristian Adomnicăi, după prestațiile handbalistului la HC Odorhei.

In condițiile în care cel mai afectat de plecarea jucătorului de la Suceava s-a arătat chiar primarul Ion Lungu, clubul Universitatea a hotărât, în cadrul ultimului Consiliu de Administrație, la care au luat parte și abonații radicali ai echipei, să efectueze un come-back spectaculos pe piață. Asadar, Ion Lungu va fi cedat orașului Odorhei în schimbul lui Adomnicai, plus o sumă de bani care a rămas deocamdată confidențială. Edilul-șef urmează să semneze o intelegere pe patru ani cu orasul harghitean, cu drept de prelungire pe viață. Ca si primă de instalare, harghitenii îi vor oferi noului primar cu contract pe bani grei cu o firmă din Suceava, care s-a angajat deja să construiască o autostradă suspendată cu pavele pe ruta Odorheiul Secuiesc – Budapesta.

De altfel, la finalul meciului de handbal de astăzi dintre Universitatea Suceava și HC Odorhei, Cristi Adomnicăi a cântat pentru ultima oară imnul Ținutului Secuiesc, alături de galeria de poligloți a formației harghitene.

In semn de recunostiinta pentru atașamentul dovedit de Adomnicăi față de însemnele clubului din Odorhei, senatorul Attila Verestoy, baronul local care a transformat pădurile din Harghita în surcele pentru finanțarea echipei de handbal, a promis că va deschide o filială a Udmr-ului la Corocaiesti, satul natal al handbalistului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *