Ion Lungu este supărat pe conducerea Rapidului: „Vrem să o luăm de la zero, cu o echipă nouă!”

Lungu Moldovan

Rapid Suceava ar putea să se desființeze în această vară. Supărat din cauza problemelor administrative ale clubului din Areni, care au culminat cu retrogradarea în Liga a 3-a, primarul Ion Lungu a anunțat că își dorește ca Suceava să aibă o nouă echipă de fotbal.

„Îmi pare foarte rău că a retrogradat Rapidul. Vrem să o luăm de la zero, să facem o echipă nouă, știu că este rezervat un nume nou de echipă care cuprinde Suceava și Foresta. Noi am dat 5,1 miliarde de lei vechi la Rapid în acest an, nu mai este problema Primăriei dacă acești bani ajung sau nu la fotbaliști. Mai mult decât atât, nu au ajuns justificările pentru prima tranșă de 30% pe care am virat-o în contul clubului, deci nu putem să le dăm bani mai departe. Evident că odata ce au retrogradat nu vor mai vedea cele 17 miliarde pe care le-au avut alocate în acest an. Îmi pare rău că, cu toate eforturile pe care le-am făcut anul trecut și în acest an, lucrurile nu au mers acolo. Sunt niște tensiuni între jucători, antrenori și conducători, dar Primăria nu se bagă în probleme de acest gen. Să și le rezolve! Noi vrem un partener serios la echipa de fotbal, vrem să le dăm bani, dar trebuie să avem un feedback bun de partea cealaltă. Nu se poate să ne rugăm noi de ei ca să aducă justificările”, a declarat Ion Lungu în conferința de presă de astăzi.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

9 Comentarii la "Ion Lungu este supărat pe conducerea Rapidului: „Vrem să o luăm de la zero, cu o echipă nouă!”"

  1. Lungule,adu pe panzaru antrenor si jucatori buni,ca e dezastru in liga 2 si sigur daca facem cerere o sa stam in liga2

  2. D-LE PRIMAR VA ROG SA NU VA PRIPITI CU PROBLEMELE CARE SUNT LA UNELE ECHIPE GEN PETROLUL,FARUL SAU BRASOV CRED AVEM SANSE SA RAMANEM IN LIGA a2a.CUM VA RECOMANDAT SI DOMNUL DE MAI SUS ADUCETIL PE PANZARU DE LA BRAILA CARE ESTE UN ANTRENOR SERIOS SI POATE ADUCE SI CEVA JUCATORI CU EL NU CA COSTEL ILIE CARE A VENIT SINGUR SI A ADUS IN IARNA NISTE TROMPETE DE JUCATORI DE PRIN LIGA a4a sau a3a.ASA JUCATORI ASA VALOARE.PENTRU CONDUCEREA RAPIDULUI MARIUS MATEI ESTE LIBER DE CONTRACT ACUM ESTE MOMENTUL SA-L CHEMAM LA SUCEAVA.HAI SUCEAVA!!!

    • Multumesc pentru ca-mi aprobi comentariul,dar daca aduce pe panzaru si cativa jucatori de la braila si e lasat sa antreneze si sa nu intervina altcineva peste el,suceava va avea echipa,cunosc bn ce a fost si ce e la braila si din aceasta acuza il recomand pe panzaru ,pe bani putin a facut treaba la braila,RAMANEM IN LIGA 2 90% HAIDE SUCEAVA LUPTA,SI AFARA CU BLATISTI SI PARIORI SI CE O MAI FI EI,HAIDE LUNGULE FA CEVA SI MAI MULTA IMPLICARE CA SUCEVENII VOR FOTBAL

  3. Crainiciuc presedinte

  4. Noi am dat 5,1 miliarde de lei vechi la Rapid în acest an, NU MAI ESTE PROBLEMA PRIMĂRIEI DACĂ ACEȘTI BANI AJUNG SAU NU LA FOTBALIȘTI. Asta-i tare de tot. Poate este și va fi problema celor de la DNA, ei vor afla sigur unde au ajuns banii contribuabililor suceveni. Le doresc succes.

  5. Avem fotbalisti buni si tineri promitatori si la suceava trebuie doar ca cineva sa vrea sa-i vada si sa le acorde o sansa.din pacate primeaza alte interese ne-am saturat de straini ce nu-si gasesc loc la alte echipe . domnul Radu poate fi o solutie buna

  6. CATIVA JUCATORI DE LA POJORATA AR FI O VARIANTA .ACOLO SUNT JUCOTORI SUCEVENI CARE AR PUTEA AVEA LOC LA NOI.BUHACIANU AR FI BUN SA INTAREASCA ATACUL.CRISTESCU SI STANESCU AR MAI FI O SOLUTIE.SI ALTII CARE POATE I-AM OMIS.HAI RAPIDUL!!HAI SUCEAVA!!.

  7. STIRE DE ULTIM MOMENT BERCENIUL NU SE MAI INSCRIE IN LIGA A2A.SPER SA O FACEM NOI CAT MAI CURAND CA SA PUTEM INCEPE CAMPANIA DE TRANSFERURI.DOAMNE AJUTA !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*