Ion Lungu este stelist

De la începutul anului şi până în prezent Primăria Municipiului Suceava a virat către sport doar 1,1 milioane din cele 2,54 milioane promise. Conform primarului Ion Lungu, cea mai mare sumă a intrat în contul clubului de fotbal Rapid Suceava.

Şeful administraţiei locale a anunţat că muncipalitatea a făcut eforturi mari pentru a putea finanţa sporturile locale şi a făcut din nou un apel către oamenii de afaceri din zonă.

„În acest an, în condiţii de criză, am dat efectiv 11 miliarde de lei vechi la sport, din care, cel mai mult, 5,5 miliarde la fotbal, 3,5 miliarde la handbal, 1,5 miliarde la CSM Suceava şi 0,5 miliarde la alte sporturi. În cursul zilei de luni am mai dat câte un miliard de lei vechi la fotbal şi la handbal. Sper ca obiectivele celor două echipe să fie îndeplinite, adica să rămână în eşaloanele în care evoluează. Facem eforturi, nu este simplu în această perioadă grea, dar suntem alături de sportul sucevean. Ştim prin ce situaţie trec agenţii economici, dar am dori să se implice mai mult, fie că discutăm despre fotbal sau despre handbal. În alte părţi se întampla acest lucru. Că tot se vorbeşte despre Botoşani, acolo două firme finanţează fotbalul de vreo zece ani”, a declarat Ion Lungu.

Întrebat ce echipă din Liga I şi-ar dori pe “Areni” în şaisprezecimile Cupei României, primarul Sucevei a mărturisit că este fan al grupării Steaua Bucureşti.

“Mi-aş dori să vină Steaua la Suceava în Cupa României. Sunt stelist. Dacă vine Steaua promit că merg la meci, dacă vine altcineva mai văd. N-am mai fost pe stadion pentru că aştept performanţă. I-am spus lui Luţu (n.r. Dumitru Moldovan), când Rapidul va fi pe primul loc voi veni la meciuri”, a mai spus Ion Lungu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

6 Comentarii

  1. DECAT SA VINA OILE CIOBANULUI LA SV MAI BINE SA VINA GAZ METAN, U CLUJ, FC PAILANDIA, RAPID BUCURESTI, CRAIOVA, PETROLUL, ASTRA, SOIMII PANCOTA, FULGERU BRAGADIRU, I.S CAMPIA TURZII, SANATATEA CLUJ, DIAREEA VASCAUTI ORI LUDOGORET RAZGRAD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *