Ion Lungu este stelist

Ion Lungu

De la începutul anului şi până în prezent Primăria Municipiului Suceava a virat către sport doar 1,1 milioane din cele 2,54 milioane promise. Conform primarului Ion Lungu, cea mai mare sumă a intrat în contul clubului de fotbal Rapid Suceava.

Şeful administraţiei locale a anunţat că muncipalitatea a făcut eforturi mari pentru a putea finanţa sporturile locale şi a făcut din nou un apel către oamenii de afaceri din zonă.

„În acest an, în condiţii de criză, am dat efectiv 11 miliarde de lei vechi la sport, din care, cel mai mult, 5,5 miliarde la fotbal, 3,5 miliarde la handbal, 1,5 miliarde la CSM Suceava şi 0,5 miliarde la alte sporturi. În cursul zilei de luni am mai dat câte un miliard de lei vechi la fotbal şi la handbal. Sper ca obiectivele celor două echipe să fie îndeplinite, adica să rămână în eşaloanele în care evoluează. Facem eforturi, nu este simplu în această perioadă grea, dar suntem alături de sportul sucevean. Ştim prin ce situaţie trec agenţii economici, dar am dori să se implice mai mult, fie că discutăm despre fotbal sau despre handbal. În alte părţi se întampla acest lucru. Că tot se vorbeşte despre Botoşani, acolo două firme finanţează fotbalul de vreo zece ani”, a declarat Ion Lungu.

Întrebat ce echipă din Liga I şi-ar dori pe “Areni” în şaisprezecimile Cupei României, primarul Sucevei a mărturisit că este fan al grupării Steaua Bucureşti.

“Mi-aş dori să vină Steaua la Suceava în Cupa României. Sunt stelist. Dacă vine Steaua promit că merg la meci, dacă vine altcineva mai văd. N-am mai fost pe stadion pentru că aştept performanţă. I-am spus lui Luţu (n.r. Dumitru Moldovan), când Rapidul va fi pe primul loc voi veni la meciuri”, a mai spus Ion Lungu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Ion Lungu este stelist"

  1. Dinamo bucuresti va veni 😉 ce-a mai buna echipa

  2. Sa vina sa il huiduim cu totii pe marele domn primar Lungu,de abia astept !

  3. Cine e steaua , toti taraniii o iubesc ??

  4. vai de capul nostru | 10 septembrie 2014 at 15:47 | Răspunde

    pai normal ca e stelist,aveati vreun dubiu?de la tara e,fata il recomanda :))

  5. DECAT SA VINA OILE CIOBANULUI LA SV MAI BINE SA VINA GAZ METAN, U CLUJ, FC PAILANDIA, RAPID BUCURESTI, CRAIOVA, PETROLUL, ASTRA, SOIMII PANCOTA, FULGERU BRAGADIRU, I.S CAMPIA TURZII, SANATATEA CLUJ, DIAREEA VASCAUTI ORI LUDOGORET RAZGRAD.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*