Primarul a inițiat colectă pentru Foresta

spectatori areni bilete

UPDATE| Cei care vor sa ajute Foresta pot dona bani in contul RO 42 PIRB 3500 7729 7400 1000!


Primarul Sucevei, Ion Lungu, a inițiat joi o colectă publică pentru Foresta, care datorează 300.000 de lei Direcției de Finanțe. Fără acești bani clubul din Areni nu poate accesa finanțarea de la municipalitate, lucru care ar duce la desființarea echipei. Ion Lungu a anunțat că va contribui cu suma de 1.000 de lei.

Pentru că nu deține certificatul de la Finanțe care să se ateste că nu are datorii la Stat, Foresta nu s-a înscris la ședința extraordinară a Consiliului Local de vineri, când se vor atribui finanțări nerambursabile. Ultima șansă pentru clubul din Areni de a mai primi bani de la bugetul local este să strângă 300.000 de lei până pe 18 mai, atunci când va avea loc o nouă ședință.

„Toată lumea se uită la Primar și la Primărie, dar noi trebuie să respectăm legea. Totuși, în calitate de iubitor de fotbal care își dorește ca această echipă să nu dispară, inițiez un proiect de colectă publică. Noi vom avea următoarea licitație pe fonduri nerambursabile, la care poate participa Foresta, pe data de 18 mai. Mai avem la dispoziție 14 zile. Foresta trebuie să aducă certificat de la Finanțe pentru a putea participa la licitație. Fac un apel la toți iubitorii de fotbal, persoane fizice, persoane juridice, oameni de afaceri, să ajute Foresta. Am avut în această dimineață o discuție cu conducerea clubului și sunt de acord să ne comunice un cont pentru a face o colectă publică. Eu, ca primar, voi dona primul 1.000 de lei pentru salvarea echipei. Cei de la Foresta poate să cuantifice donațiile în abonamente, vor vedea, nu e problema mea. Eu atenționez doar că nu se atinge nimeni de acești bani, ci merg direct din contul Forestei la Finanțele Publice”, a anunțat primarul Ion Lungu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Primarul a inițiat colectă pentru Foresta"

 1. Unde putem dona bani pt. Foresta !

 2. Sunteti comici
  Am donat la meciul cu Steaua cumparand bilete la suprapret!
  Daca jmecherii din conducere au dat buful atunci sa puna si cei 300000 acum.
  Sa participe la bine si la rau nu sa o ia ca pe o tarfa ieftina si analfabeta

 3. O SA VA ROG SA FACETI PUBLIC CONTUL SI BANCA UNDE SE POATE FACE DONATII.SI CRED CA TOTI CEI CARE IUBIM FORESTA VOM FACE TOTUL CA SA NU DISPARA FOTBALUL DE LA SUCEAVA.

 4. La munca cu ei nu la casele de pariuri.
  Mai bine faceti altceva cu banii decat sa tineti niste trantori pe banii publici.

 5. UPDATE| Cei care vor sa ajute Foresta pot dona bani in contul RO 42 PIRB 3500 7729 7400 1000!

 6. Eu zic sa puna 100.000 lei la pariuri pe victoria luc3afarului de maine. Cu o cota de 3 ar face rost de 300.000 lei Logic nuh?!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*