Sprijin de la Primărie

Bucovina Radauti Manuel Costache Aurel Olarean

Bucovina Rădăuţi va urmări de pe margine meciurile programate la sfârşitul acestei săptămâni în cadrul etapei a X-a Ligii a III-a. Echipa manageriată de Manuel Costache ar fi trebuit să întâlnească astăzi, pe teren propriu, pe FC Păpăuţi, doar că gruparea din Covasna nu a fost programată în campionat pentru a doua rundă consecutivă din cauza datoriilor pe care le are către Comisia Centrală a Arbitrilor.

Conform regulamentului, clubul din Păpăuţi trebuie să facă dovada plăţii baremurilor restante până astăzi, la ora 13.00, caz în care meciul de la Rădăuţi va fi reprogramat pentru o dată ulterioară. Altfel, FC Păpăuţi va fi exclusă din campionat pentru două neprogramării, urmând să-i fie anulate toate rezultatele înregistrate până acum.

De altfel, jucătorii Bucovinei şi-au anulat antrenamentul de ieri pentru a-i aduce un ultim omagiu celui care a fost Costică Obadă, unul dintre apropiaţii echipei de fotbal din Rădăuţi. “Odihneşte-te în pace, nea Costică!”, i-au transmis jucătorii Bucovinei, care aveau de gând să ţină şi un moment de reculegere la meciul cu FC Păpăuţi în memoria lui Costică Obadă, unul din cei mai mari iubitori ai sportului rădăuţean.

“Pe de-o parte ne doream să jucăm meciul cu Păpăuţi. Pe de altă parte, ne scuteşte de o cheltuială în plus şi de o deplasare lungă anul viitor. Asta în cazul în care cei de la FC Păpăuţi vor fi excluşi din campionat”, a declarat managerul Bucovinei Rădăuţi, Manuel Costache, care a precizat că parte din jucători vor fi trimişi astăzi să evolueze la echipa a doua în meciul din deplasare cu Zimbrul Siret.

Manuel Costache a salutat şi intenţia noii conduceri a Primăriei din Rădăuţi de a sprijini în continuare echipa locală de fotbal. “Am fost anunţaţi că vom primi o sumă de bani care să ne ajute să terminăm acest an competiţional fără datorii la jucători. În iarnă vom trage linie, iar anul viitor sperăm la nişte rezultate mult mai bune”, a spus managerul clubului rădăuţean, care a menţionat că îşi doreşte minim cinci puncte din cele trei meciuri pe care “galben-albaştrii” le mai au de disputat în 2014, la Miroslava şi Pojorâta şi acasă cu Ceahlăul II.

Programul etapei a X-a:
Ceahlăul II Piatra Neamţ – FC Zagon
CSM Paşcani – Aerostar Bacău
AKC Miercurea Ciuc – Sepsi Sfântu Gheorghe
FC Pojorâta – Sporting Lieşti
Petrotub Roman – Cetatea Târgu Neamţ
Bucovina Rădăuţi – FC Păpăuţi
Ştiinţa Miroslava va sta în această rundă

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sprijin de la Primărie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*