Primăria și USV rămân lângă echipa de handbal

Antrenorul echipei locale de handbal, CSU Suceava, Adrian Chiruț, a avut luni o întâlnire cu principalii finanțatori. Atât primarul Ion Lungu, cât și rectorul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, Valentin Popa, au dat asigurări că vor continua să susțină handbalul sucevean.

Reprezentanții Clubului Sportiv Universitar din Suceava au anunțat pe pagina oficială de Facebook, că sunt îndeplinite premisele pentru ca handbalul de performanță să continue la Suceava.

„În urma întâlnirii de luni, cu domnul primar Ion Lungu și domnul rector Valentin Popa, principalii finanțatori ai echipei noastre, am fost asigurați de continuarea finanțării atât pentru acest an cât și pentru anul viitor. Acest lucru ne motivează și mai mult în lupta pentru îndeplinirea obiectivului din acest an. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru susţinere şi pentru încredere. Promitem că vom face totul pentru a rămâne în Liga Naţională, acolo unde ne este locul”, a subliniat antrenorul Adrian Chiruț.

Echipa locală de handbal are programat următorul meci oficial duminică, de la ora 18:00, în Sala de sport “Dumitru Bernicu”, în compania formației HC Vaslui.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. De ce nu este chemat, de catre cei in drept si de presa,TV (pt. ca tot este bagat in seama ) si Flutur sa sprijine financiar prin Consiliul Judetean echipa de handbal a Sucevei, pt. ca are cadrul legal si obligatia prin atributiunile de serviciu sa faca aceasta ????
    Sa-i spuna cineva ca alte Consilii Judetene fac aceasta iar la noi se cheltuie banii din buget pe „actiuni propagandistice” fara sens si eficienta !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *