Primăria premiază cetăţenii

În paralel cu CSM şi DJST, care şi-au premiat săptămâna aceasta cei mai buni sportivi, Primăria Municipiului Suceava a organizat o festivitate de premiere pentru performanţele extraordinare obţinute de cetăţenii oraşului, care dau dovadă, împinşi de rigorile urbane, de calităţi demne de sportivi de performanţă.

Premiile au fost acordate de către însuşi edilul şef, după cum urmează:

Locul I se acordă tânărului Sebastian Ostaciuc din Obcini, care a reuşit performanţa de a face nu mai puţin de 42 de duşuri consecutive cu apă rece în lunga perioadă în care oraşul nu a avut apă caldă.

 apa-rece

Locul II se acordă cetăţeanului Tudorel Andronic din cartierul Areni pentru cel mai lung timp petrecut la o coadă. Acesta a stat nu mai puţin de 5 ore pentru a-sş plăti factura la E-on. Din păcate pentru el, când a ajuns în faţa ghişeului se terminase programul.

3872-117388-coada_3e0c971bbe

Locul III se acordă doamnei Elisabeta Vornicu din George Enescu care, cu o agilitate de invidiat, a reuşit performanţa de a scoate o adeverinţă de la Primărie în doar 45 de minute, după ce a trecut prin 3 birouri şi a stat la 4 ghişee. Precedentul record, de 53 de minute datează din 1986 când nu erau calculatoare.

Locul IV se acordă lui Gabriel Arnăutu din Burdujeni care a doborat recordul naţional de văzut filme în alt judeţ, cu nu mai puţin de 26 de filme văzute la Cine Grand din Botoşani în decurs de o singura lună.

Locul V se acordă doamnei Georgeta Strîmbu din Obcini care a reuşit o performanţă remarcabilă în ceea ce priveşte patinajul urban: a reuşit să nu cadă după ce a alunecat de 14 ori în drum spre serviciu, în condiţiile în care trotuarele oraşului nu au fost deszăpezite.

Premiul pentru curaj extraordinar se acordă sexagenarului Constantin Corduneanu care a reuşit să scape nevătămat din încercuirea a 7 maidanezi flămânzi.

Un premiu de excelenţă a fost acordat tânărului Robert Cernat care a reuşit, după o muncă titanică de 8 luni şi 14 zile, să numere toate pavelele din oraşul Suceava.

Notă pentru cei care nu ştiu de glumă: Acest articol nu prezintă informații veridice, ci doar interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile.

 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *