Primăria dă mai puțini bani la sport în 2017

În 2017, Primăria Municipiului Suceava va da mai puțini bani pentru sport față de anul trecut. În proiectul de buget propus de primarul Ion Lungu, pentru activitățile sportive este alocată suma de 3 milioane de lei prin programul de finanțari nerambursabile, cu 550.000 de lei mai puţin în comparație cu 2016.

Dacă proiectul de buget propus de Ion Lungu va fi votat, clubul CSM Suceava va primi doar 300.000 de lei, aproape jumătate față de anul trecut, când cele opt secții ale clubului au împărțit 550.000 de lei. Conform primarului Sucevei, din totalul de 3.000.000 de lei destinați activităților sportive, fotbalul va primi 1.500.000 (cu 200.000 de lei mai puțin față de anul trecut), iar handbalul 1.200.000 de lei. Alți bani vor fi acordați, prin diverse asocieri, pentru sporturile de masă.

Ion Lungu a mai anunțat că în acest an intenționează să realizeze un teren sintetic de fotbal la Ițcani, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal.

„Avem oportunitatea să realizăm un teren sintetic de fotbal în colaborare cu Federația Română de Fotbal. Noi am dat terenul de la Ițcani, anul trecut, Liceului cu Program Sportiv. În ședința de Consiliu Local din aceasta lună îl vom lua înapoi la municipalitate și vom intra cu el în asociere cu Federația Română de Fotbal, în așa fel încât să facem acolo un teren modern pentru antrenamente”, a anunțat Ion Lungu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. Da nu trebuia bani de loc domnule primar, bani la ce ? La panaramele care rup casele de pariuri, iar lumea vine ca proasta degeaba la meciuri , de bani aia modernizati spitale parcuri nu footbal , semeghin si compania abea asteapta inceperea campionatului , au deja ponturile pregatite ! Panarame !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Pentru copierea conţinutului contactaţi autorul!