Primăria dă bani pentru nocturnă și polivalentă

Consiliul Local al municipiului Suceava a aprobat, vineri, în ședință extraordinară, un proiect privind rectificarea bugetului local al Primăriei Suceava. 40.000 de lei au fost alocați pentru un studiu de fezabilitate pentru construirea Sălii Polivalente, iar 225.000 de lei au fost alocați clubului Foresta Suceava pentru organizarea în nocturnă a meciului cu Steaua București din Cupa României.

Autoritățile locale au găsit soluția pentru organizarea pe stadionul Areni a meciului Foresta Suceava – Steaua București din șaisprezecimile Cupei României la fotbal. Vineri, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local, primarul Ion Lungu a propus rectificarea bugetului local prin alocarea unei sume de 225.000 de lei pentru închirierea unei instalații de noctură pentru meciul programat joi, 27 octombrie, de la ora 21.30. Alți 40.000 de lei au fost propuși pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru proiectul privind construirea unei săli polivalente cu 7.500 de locuri.

Nu toți consilierii locali au fost convinși de oportunitatea finanțării organizării meciului cu Steaua București. Reprezentanții PSD Tiberius Brădățan și Vasile Mocanu s-au declarat împotriva unui astfel de demers.

Pe de altă parte, reprezentanții PNL, PMP și ALDE s-au pronunțat în favoarea sprijinirii clubului Foresta Suceava.

Invitat la ședință, președintelui clubului Foresta Suceava, Dorin Goian, a explicat că închirierea unei nocturne este necesară pentru că meciul nu putea fi organizat la altă oră decât cea stabilită de Federația Română de Fotbal.

Președintele Consiliului de Administrație al Forestei, Andrei Ciutac, a explicat că potrivit regulamentului Cupei României, banii obținuți din vânzarea biletelor de la meci trebuie împărțiți cu Steaua București, astfel că suma nu ar fi suficientă pentru închirierea nocturnei.

După o oră de discuții, proiectul privind asocierea cu clubul Foresta Suceava a fost aprobat cu 13 voturi favorabile. Au votat împotrivă consilierii locali Tiberius Brădățan, Doinița Cocriș, Eugen Girigan și Vasile Mocanu și s-au abținut Cornel Grosar și Cristian Boberschi.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

6 Comentarii

    1. In care gradinita iti ploua tie ma ? De la COCOMARLA ? Va gasiti doi Psd-isti imputiti sa comentati pe aici , dute la primarul Lungu si spunei in ce gradinita din Suceava ploua. Că maine face sedinta de Consiliul Local si NEA” Vas”î”le Mocanu e primul la demolat gradinite insa Domnul Primar Ion Lungu cu siguranta te va ajuta. Referitor la meciul de fotbal Foresta- fcsb , cum aveti si voi doleante asa am si eu ca microbist . Si nu-i asa ? Lungu Ion este un primar foarte bun pentru ca se pune in slujba cetateanului de 13 ani .

  1. Un rahat de primar ! Arunca 225.000 lei pentru un singur meci de footbal , iar noi ne zbatem in saracia asta de oras unde ploua prin spitale , scoli, gradiniti ! Sa arda in iad jegolsul asta de primar !

    1. U…TUTI M. MATI DE RETARD PSD-IST CARE DE 25 DE ANI NUMAI JEG SI RAHAT MANANCI TU , BRADATAN , JEGUL ALA DE MOCANU SI MULTI ALTI CA TINE. IMPOSTORILOR !!! HOTILOR !! V-AU TRIMIS SUCEVENII IN CONSILIUL LOCAL SA VA PUNETI IN SLUJBA CETATEANULUI . SI VOI ? VOI CE FACETI ? JEGOSILOR ! CEEA CE A-TI FACUT TIMP DE 25 DE ANI …. NIMIC ! CUM ERAU GRADINITELE , SCOLILE SI SPITALELE JEGULE PE TIMPUL PSD-ULUI ? ARDETEAR FOCU SI CIUMA, CA DE PRIMARUL LUNGU INCA MAI AVEM NEVOIE . CA DACA NU ERA UN PRIMAR BUN CU SIGURANTA NU MAI DETINEA ATATEA MANDATE .

  2. Ma tembelule de gunoi cum sa arunce banii … pai la 8000 de spectatori la 50 lei blietul se scot banii cu inchirierea nocturnei si macar avem un eveniment frumos in suceava, Tu daca esti un comunist care ai stat langa aia care au furat tara acum vrei sa faci economii?Sa ti fie rusine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *