Prima victorie pentru LPS Suceava în Liga Elitelor

A doua etapă din Liga Elitelor sub 17 ani a adus prima victorie pentru echipa Liceului cu Program Sportiv Suceava. Formaţia pregătita de Aurel Constantin a învins, pe teren propriu, Petrolul Ploieşti, cu scorul de 2-0.

Echipa de juniori B a LPS Suceava
Echipa de juniori B a LPS Suceava

LPS Suceava a început în forţă primul joc din acest sezon disputat pe stadionul “Areni” şi a reuşit să deschidă scorul încă din minutul 3, prin Iulian Dumitru. Rezultatul final, 2-0, a fost stabilit în minutul 70, printr-un gol marcat de Vlad Ilaş.

Echipa de juniori A a LPS Suceava
Echipa de juniori A a LPS Suceava

Echipa de juniori A de la LPS Suceava a debutat în Campionatul Naţional cu o victorie, scor 1-2, pe terenul grupării ASC Bacău. Jucătorii antrenaţi de Marius Lup au fost conduşi încă din primul minut, dar au reuşit să întoarcă rezultatul în repriza secundă, graţie golurilor marcate de Bogdan Florea şi Laurenţiu Griga.

Derby-ul sucevean din Campionatele Naţionale de juniori A şi B, dintre Bucovina Pojorâta şi Rapid Suceava a fost adjudecat de “ceferişti”. La juniori A, trupa lui Ilie Gafencu a câştigat cu 2-3, după ce la pauză scorul era egal, 1-1. La Juniori B, Rapid Suceava şi-a asigurat victoria încă din primele 45 de minute, când conducea cu 0-5, pentru ca în final să se impună cu 1-8. Golurile echipei pregătite de Florin Cristescu au fost marcate de Vatamaniuc, de două ori, Tacu, Raţă, Tcaciuc, Scutariu, Costan şi Colţuneac.

În etapa a 3-a din Liga Elitelor sub 17 ani, LPS Suceava va juca sâmbătă, de la ora 14:00, în Copou, cu CSMS Iaşi. În schimb, echipa de juniori A de la Liceul cu Program Sportiv Suceava va primi, de la ora 12:00, la Iţcani, vizita grupaăii ACS Ceahlăul Piatra Neamţ.

În a 3-a etapă din întrecerile republicanilor, Rapid va juca, la Siret, cu Miercurea Ciuc, iar Bucovina Pojorâta se va deplasa la LPS Vaslui.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *