Prima partidă cu Murariu

Sporting evolueaza, azi, pe terenul “lanternei rosii” a seriei, Politehnica Galati, intr-un joc contand pentru etapa a 11-a care va consemna debutul pe banca tehnica a formatiei sucevene a antrenorului Ovidiu Murariu.

Intrat in paine la inceputul acestei saptamani, Murariu spera ca a produs un soc pozitiv la echipa, chiar daca a anuntat ca nu va face modificari importante in formula de start cu care va ataca meciul de pe malul Dunarii.

Desi infrangerea de vinerea trecuta a fost greu de digerat, eu sunt convins ca baietii se vor mobiliza si ne vom intoarce cu un rezultat bun de la Galati. Asa cum dupa o victorie nu trebuie sa facem nunta, nici din esecul cu Targu Neamt nu trebuie sa facem inmormantare. Desi initial am avut intentia de a face cateva modificari in echipa, cred ca voi miza in continuare pe sistemul 4-4-2, pentru ca ne asteapta un meci in deplasare, pe terenul ultimei clasate si presiunea este prea mare ca sa riscam experimente”, a spus tehnicanul Ovidiu Murariu, care a precizat ca nu are un obiectiv clar pe banca tehnica a Sportingului, tintele pentru viitorul apropiat fiind acumularea unui numar cat mai mare de puncte pana in pauza de iarna si promovarea tinerilor din propria pepiniera la nivelul echipei de Liga a 3-a.

Meciul dintre Politehnica Galati si Sporting Suceava va fi condus de o brigada de arbitri formata din centralul Vlad Ciobanu din Iasi, asistat la cele doua margini de vasluianul Stefan Patrichi si ieseanul Daniel Stefanescu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Prima partidă cu Murariu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*