Prima deplasare cu suporteri

După victoria la scor înregistrată în urmă cu o săptămână, Rapid Suceava se află în faţa primului meci greu din returul Ligii a III-a. “Ceferiştii” vor juca vineri, de la ora 15:00, pe terenul formaţiei FCM Dorohoi, într-o partidă din cadrul etapei a 17-a.

Chiar dacă s-au întărit puternic în pauza de iarnă, gazdele de vineri au început greu returul, cedând cu scorul de 1-2 pe terenul formaţiei CSM Paşcani. De cealaltă parte, sucevenii se deplasează în judeţul vecin cu moralul ridicat după victoria cu 6-1 obţinută în etapa precedentă. Pentru prima dată de la înfiinţare, Rapidul va beneficia şi de sprijinul suporterilor pe teren străin, peste 50 de suceveni înscriindu-se deja pentru deplasarea la Dorohoi.

“Ne aşteptăm la un meci extraordinar de greu pentru că întâlnim o echipă cu jucători valoroşi. Au pierdut în etapa trecută şi cred că vor lupta cu toate forţele pentru a mai strânge puncte. Eu sper să începem bine partida şi, dacă vom reuşi să înscriem repede, prevăd un meci cu multe goluri. În fond, noi ne-am obişnuit să marcăm des. Ne dorim o victorie pentru a-i face fericiţi şi pe suporterii nostri, care vin pentru prima dată să ne susţină într-o deplasare”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Singurul jucător indisponibil în tabăra “ceferiştilor” pentru meciul de la Dorohoi este Hrimiuc, care va sta încă o săptămână pe margine după o accidentare mai veche. În turul campionatului, Rapidul s-a impus la limită pe stadionul “Areni”, graţie unui gol marcat în minutul 80 de Florin Plămadă.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Prima deplasare cu suporteri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*