Previziunile pentru 2012

Oracolul de făltişeni, Augurlan Daicoşilă, ne-a dezvaluit in exclusivitate ce ne rezerva astrele pentru 2012. Se anunta un an armonios, cu multe realizari profesionale si satisfactii personale. Echipele sucevene vor fi printre rasfatatele astrelor in noul an!


Fotbalistii antrenati de Bogdan Tudoreanu au toate sansele în 2012 sa reuseasca marea promovare, sustine distinsul astro-fizicean: “Cel mai avantajat club din punct de vedere astrologic pentru promovare, cu Jupiter, planeta norocului, de partea sa, este Rapidul. Clubul pare a-si reveni financiar, prin obtinerea unor drepturi in urma jocului prestat. CFRistii au un plus, fiind echipa care poate profita si de pasii gresiti ai adversarelor“.

Conform previziunilor astrologice, Sporting ramane echipa care va visa frumos: “Pana in vara se incheaga un lot foarte echilibrat, omogen. Cheia secretului pentru Sporting este jocul echipei organizate si inchegate. A doua parte a anului destrama niste visuri, aspiratii si idealuri. Sportingul viseaza frumos in prima parte a anului si se trezeşte din vara incolo“.

Anul 2012 nu va fi unul grozav, conform aceloraşi previziuni, nici pentru echipele din Liga a IV-a: “Cumva, Bucovina din Fratauti se află în contratimp cu campionatul. Minerii din Iacobeni parca merg in hopuri, suturi si isi dau singuri cu stangul in dreptul. Forestierii din Malini, desi au de suferit de pe urma acuzatiilor vechi si a dusmanilor ascunsi, doar vor arbitra lupta pentru promovare“.


Handbalul este in ascensiune pana in mai. Din mai incolo, daca nu se vor destrama complet, echipele sucevene au sansa de a-si etala adevarata valoare. Perspective financiare excelente in a doua jumatate a anului pentru handbalisti.


Desi e ca si calificata la barajul de promovare pe prima scena, pentru echipa de volei condusa de Victor Pancu nu se intrevede un an tocmai bun: “Pana in toamna mai au de tras ponoasele unor greseli si decizii proaste din trecut. Echipa este intr-o etapa de regenerare, de vindecare a ranilor trecutului. Zorii apar din toamna, cand vor putea sa iasa din nou la rampa si sa se afirme“.


Umilintele suferite in ultimul timp de baietii lui Constantin Vlad par sa se fi sfarsit: “Rugbyul scapa in sfarsit de ghinion si are un an la dispozitie sa-si revada gloria de altadata“, a precizat Oracolul.

Pentru previziunile in ce privesc celelalte sporturi ni s-a cerut o importanta suma de bani, astfel vom reveni dupa ce vom gasi niste sponsori.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Previziunile pentru 2012"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*