Preuteştiul debutează în Cupa României

Somuzul Preutesti debuteaza la mijlocul acestei saptamani in faza nationala a Cupei Romaniei, echipa condusa de Catalin Vasiliu urmand sa infrunte pe teren propriu, intr-un meci eliminatoriu programat miercuri, cu incepere de la ora 17.30, divizionara a treia FC Bistrita. Chiar daca recunosc ca pornesc ca out-sideri in fata echipei care in sezonul trecut a realizat eventul in fotbalul din judetul Bistrita-Nasaud, “alb-albastrii” sunt increzatori in sansele lor de calificare in turul secund, mai ales ca inaintea partidei de miercuri si-au intarit lotul cu trei jucatori, este vorba de Lucian Placinta (Somuz Falticeni), Sergiu Beclea (Siretul Dolhasca) si Ciprian Pavel (Moldova Draguseni).

Abordam cu incredere acest meci. Nu avem nimic de pierdut. E o premiera pentru Preutesti sa aducem aici o echipa dintr-un alt judet, motiv pentru ne asteptam sa fim incurajati de multi spectatori. De altfel, in ultimele zile, conducerea s-a straduit sa aduca unele modernizari la stadion, astfel incat sa ne prezentam cat mai bine la ora jocului. In plus, avem ocazia sa-i razbunam si pe cei din Falticeni, dupa ce bistritenii i-au invins la baraj”, a spus antrenorul-jucator Catalin Vasiliu.

In faza secunda a Cupei Romaniei, programata miercuri, 24 august, vor participa cele 40 de echipe calificate din primul tur, plus 26 de echipe de Liga a III-a si Liga a II-a, printre care, foarte probabil, si ACS Foresta Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Preuteştiul debutează în Cupa României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*