Sunt campioni de toamnă

Somuzul Preutesti, echipa “promovata” de Aurel Daicu in Liga a IV-a pe baza de invitatie, ca la nunta, nicidecum in baza vreunui criteriu sportiv de performata, a devenit campioana de toamna in judet cu un avans de 4 puncte in fruntea clasamentului. In ultima etapa a turului, trupa antrenata de Eduard Lichtenstein s-a impus astazi, cu scorul de 3-1, pe terenul vecinilor de la Moldova Draguseni.

“Alb-albastrii” si-au asigurat victoria abia in ultimul sfert de ora al intalnirii prin reusitele lui Adi Ungureanu, Panzariu si Ov. Clim, dupa ce gazdele au intrat la pauza in avantaj, gratie golului inscris de Trofin, la jumatatea primei reprize.

In derbyul rundei, Bradul Putna a castigat pe teren propriu, neasteptat de usor, cu scorul de 5-0, in fata celor de la Bucovina II Fratautii Vechi si a urcat astfel pe locul 2. Autor a unui “poker”, Martinescu a fost omul zilei in Liga a IV-a, cealalta reusita a putnenilor fiind semnata de Danila.

Intr-un al joc al etapei a XIII-a, Somuz Falticeni a urcat locul 4, dupa ce s-a impus, pe stadionul Tineretului, cu scorul de 1-0, in fata celor de la Progresul Fratautii Vechi, unicul gol al intalnirii fiind marcat dupa pauza de golgheterul sezonului trecut, atacantul Andrei Aileni.

Surpriza zilei s-a inregistrat la Siret, de unde Viitorul Veresti a plecat cu toate cele trei puncte, dupa a castigat in fata Zimbrului cu 3-1.

Rezultatele etapei a XIII-a:
Bradul Putna – Bucovina II Fratautii Noi 5-0
Sporting II Arbore – Minerul Iacobeni 5-2
Viitorul Liteni – CS Gura Humorului 0-0
Zimbrul Siret – Viitorul Veresti 1-3
Somuz Falticeni – Progresul Fratautii Vechi 1-0
Moldova Draguseni – Somuzul Preutesti 1-3
Vointa Stroiesti – Avantul Volovat 1-1

Clasamentul turului:
1.     Somuzul Preutesti    13    11    2    0    40-10    35p
2.    Bradul Putna    13    10    1    2    44-10    31p
3.    Bucovina II Fratautii Noi    13    9    2    2    23-11    29p
4.    Somuz Falticeni    13    8    1    4    26-19    25p
5.    Progresul Fratautii Vechi    13    7    1    5    30-24    22p
6.    CS Gura Humorului    13    4    6    3    14-13    18p
7.    Avantul Volovat    13    4    3    6    22-15    15p
8.    Moldova Draguseni    13    4    2    7    31-34    14p
9.    Minerul Iacobeni    13    3    4    6    22-27    13p
10.    Sporting II Arbore    13    4    1    8    30-41    13p
11.    Viitorul Liteni    13    4    1    8    18-32    13p
12.    Zimbrul Siret    13    3    2    8    14-30    11p
13.    Viitorul Veresti    13    3    2    8    18-42    11p
14.    Vointa Stroiesti    13    2    2    9    15-39    8

COMENTARII:

18 Comentarii la "Sunt campioni de toamnă"

 1. Cat a mers masa…darul la nuntă???s-au dat si cadouri ,gen posete…etc

 2. eu una te respect dar ce spui nu cred ca e corect ca cei de la preutesti au fost invitati ca la nunta in liga lui daicu iar pe baza criteriului care spui tu eu cred ca atita timp cit cei de la preutesti au terminat pe duin loc de podium zic eu ca era si normal sa jucam in liga a 4a chiar daca am fost invitati noi nu am refuzat atita timp cit avem oleaca de echipa si conditiii noi una nu vrem promovare ptrca anu acesta se da baraju in trei si e o cheltuiala mare noi dor jucam fotbal doar atit inca odata te respect si daca am gresit imi cer scuze

 3. Chido cu cât te plătesc aştia să spui atâtea bazaconii? Măcar fă un articol frumos nu plin de figuri de stil ca la română.. asta e !

 4. pai daca nu erau echipe pt liga a 4-a iar Preutesti si-au dorit si au avut conditii de liga a 4-a cum dracu sa nu o inscrie Daicu.Domnule de la Gazeta…s-au retras 3 echipe: Malini, Boroaia, Dorna.In locul lor legal trebuia sa completeze seria pana la 16 echipe Paltinoasa,Adancata,Preutesti….asa este sau nu?Adancata si Paltinoasa nu s-au inscris,ci doar Preutesti.Asadar au ramas doar 14 echipe in loc de 16.Orice echipa care indeplinea conditii era bine primita anul acesta in iga a 4-a. Draguseni are conditii de liga a 4-a ca astazi ne-am spalat in aer liber ca la „ciusmea” de unde beau animalele apa….ei da merge ca e cald in luna noiembrie.
  Este irelevanta chestia ca Preutesti este in liga a 4-a pe baza de invitatie.Repet: orice echipa putea anul acesta sa joace in liga 4 daca indeplinea conditii.

 5. Conditii ????? Pai in liga noastra a 4-a nu au ce cauta vreo 3 echipe …care nuau apa calda, de exemplu:Veresti, Draguseni, Sporting Arbore, Volovat. Este adevarat sau nu ca jucatorii fac dus cu galeata de apa rece ,proaspata din fantana??????

 6. Noi nu avem nevoie de ,,daruri de nunta”, suntem o echipa prea valoroasa ca sa ajungem acolo,si vom demonstra ca meritam primul loc, chiar daca unii frustrati ne banuiesc de blaturi.Habar nu aveti ce este un fotbal adevarat!!!

 7. blaturi de tort la sfarsitul campionatului sar putea sa aveti o campioana surpriza FALTICENIU preutestiu trage tare falticeniu o sa ia roadele PUTNA doar impresii si voie buna teren cu nisip cei de la PUTNA nu trag ci doar vor sa vina spectatori la un spectacol footbalistic tot respectul pentru asta nimik mai mult o sa vedeti…..va urma

 8. auzi cine ti-a zis ca la veresti nu este apa calda . cred ca esti prost informat

 9. la sfirsitul jocului primaru de la drguseni a adus injurii brigaziii de arbitrii si sau luat de cei de la preutesti cica lear fii dat bani arbitrilor dar nu in ultimu rindcum a procedat cu primaru nostru rusine sai fie lui cepoi iar daca stam bine si ne gindim uitativa la primau vasiliu ce atitune buna a avut dupa meci e o diferenta mare intre cepoi si vasiliu si anume cepoi scoala de cioban iar vasiliu scola militara dar si mult caracter rusine primarului din draguseni

 10. Scandal si injurii la adresa arbitrilor,a jucatorilor ,a suporterilor si a primarului de la Preutesti din partea primarului si a oamenilor din Draguseni. Rusine domnule primar Cepoi (NU MERITI FUNCTIA ASTA DUPA CUM TE COMPORTI), cand ai fost la Preutesti ai fost tratat ca un domn, speram ca te vei comporta la fel,insa ne-am inselat! Toata lumea a plecat cu un gust amar de la Draguseni, vine returul si o sa va tratam nu cum meritati ci cum ne sta noua in caracter!

  • dupa c ati castigat cu arbitri va mai dati mari sunteti niste spagari nesimntiti si primaru de la draguseni asa cu scoala de cioban e cel mai respectat si tine ekipa singur respect pentru astasi rusine preutesti castiga doar cu bani

 11. ce tot atata baza sportiva la preutesti eu stiu ca acolo cam la 4-5 m de tusa este un rau, lnga cealata tusa tot cam la 4-5m este calea ferata iar in spatele uneia din porti este o sosea. asta este baza sportiva ???

 12. Cu ce ne-ar deranja râul, şoseaua şi calea ferată ? Ai vrea sa avem baza sportiva pe imaş sau in pădure? Acolo este centrul comunei si ne place asa cum este.

 13. La humor pot sa zic ca este baza buna au dusuri au teren bun cam cel mai bun din judet tribuna si toate nevoiele pt liga a 2 chiar 😉

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*