Preutești – Vatra Moldoviței, în finala Cupei

Somuzul Preutesti

Șomuzul Preutești (foto) și Victoria Vatra Moldoviței sunt cele două echipe care vor disputa în acest an finala fazei județene a Cupei României.

Șomuzul s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în ultimul act al competiției, după ce a câștigat și cea de-a doua manșă a semifinalei cu Dorna Vatra Dornei. “Alb-albaștrii” s-au impus miercuri, pe terenul din Vatra Dornei, cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de A. Ciurlă, N. Alexandru și R. Vasiliu, reușita gazdelor fiind semnată de Nemeș.

Victoria Vatra Moldoviței a ajuns în finală după ce a remontat handicapul de un gol din manșa tur a semifinalei cu Viitorul Adâncata. “Galben-verzii” s-au impus miercuri, pe teren propriu, în manșa retur, cu 2-0, prin golurile înscrise de portarul Solcan (penalty) și Beldie.

Șomuzul Preutești și Victoria Vatra Moldoviței vor juca cu trofeul pe masă, duminică, 12 iunie, cu începere de la ora 16.00, pe stadionul Areni, câștigătoarea fazei județene a Cupei României urmând să participe în primul tur din faza națională a competiției.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Preutești – Vatra Moldoviței, în finala Cupei"

  1. Astia de la Preutesti smecheri tare , vin cu arbitrii cumparati, te fura acasa pe fata vai de capul vostru cu cupa voastra

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*