Preuteşti – Rădăuţi, finala Cupei României

Somuzul Preutesti si Bucovina Radauti sunt cele doua echipe care vor disputa in acest an finala fazei judetene a Cupei Romaniei. O specialista a Cupei, echipa condusa de Catalin Vasiliu s-a calificat pentru al treilea an consecutiv in ultimul act al competitiei dupa ce a trecut in semifinale de Progresul Fratautii Vechi. Invingatoare cu 1-0 in meciul tur, Somuzul s-a vazut condusa in returul de la Fratautii Vechi, cu scorul 2-0, dar a obtinut calificarea in finala gratie unui gol marcat de Chihaia, in cel de-al doilea minut de prelungire.

In celalalt meci de miercuri, Bucovina Radauti a ajuns in finala fazei judetene a Cupei Romaniei, dupa ce a trecut pe teren propriu, in  returul semifinalelor, de Viitorul Liteni, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Julei si Stoian.

Somuzul Preutesti si CSM Bucovina Radauti vor juca cu trofeul pe masa, sambata, 10 iunie, pe stadionul Areni, castigatoare fazei judetene a Cupei Romaniei urmand sa participe in primul tur din faza nationala a competitiei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *