Preţul succesului

Pugilistul sucevean Andrei Bejinariu s-a operat la umărul drept în cursul săptămânii trecute, starea în care se afla nepermiţându-i să boxeze la capacitate maximă. Andrei Bejinariu, a mers la Târgu Mureş, acolo unde a fost supus unei intervenţii medicale la umărul drept.

Bejinariu a fost nevoit să ajungă pe masa de operaţie pentru că în ultima vreme umărul i-a jucat tot mai multe feste. De altfel, tot din cauza umărului ‘Box’ a ratat ocazia de a se lupta pentru medalia de aur la Cupa României la box – seniori desfăşurată în luna februarie a acestui an la Iaşi, sportivul sucevean nefiind lăsat să urce în ring în finală din cauza umărui care, practic îi tot sărea. Intervenţia medicală a fost una de succes, boxerul fiind acum în plină perioadă de recuperare.

Antrenorul Doru Iftime este de părere că operaţia la care a fost supus elevul său îl va ajuta să aibă o prestaţie mult mai bună în ring pe viitor: “Bejinariu a scăpat de permanenta ameninţare că va pierde vreun meci prin rănire. Chiar şi la Iaşi a ratat medalia de aur din cauza aceleiaşi probleme. Este un tânăr talentat, care munceşte mult şi sunt convins că va reveni în ring în cel mai scurt timp posibil“.

Antrenamentele de refacere a lui Bejinariu vor creşte uşor în intensitate, astfel că, în funcţie de evoluţia stării lui de sănătate, va efectua un control în următoarele luni. Nu este exclus ca sportivul să participe chiar la Campionatele Naţionale de box la seniori care vor avea loc în această vară.

În vârstă de doar 19 ani, tânărul boxer sucevean are deja vitrina plină de medalii. În anul 2006 a câştigat medalia de bronz la Campionatul Naţional de box la juniori, iar în 2008 s-a ales tot cu medalia de bronz la Campionatul Naţional de box la seniori pe echipe. În acelaşi an a câştigat titlul de vicecampion naţional de tineret, iar în luna februarie a acestui an a câştigat medalia de argint la Cupa României la box la seniori.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Preţul succesului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*