Presiune prea mare

Una dintre cauzele principale pentru care Universitatea Suceava a pierdut finala Cupei Challenge, a fost presiunea la care au fost supusi jucatorii suceveni. Aceasta este parerea unanima a componentilor echipei locale de handbal dupa finala cu Resita.

“Zic eu ca se putea mai mult, dar speram ca in sezonul urmator sa ne revansam. Ne-am dorit mult, dar ceva nu a mers ieri.”
Ioan Tcaciuc, jucator CSU Suceava

“Ca si prima participare in Challenge Cup, sunt foarte multumit. In tur s-a jucat fara presiune, ne-am dus cu gandul sa scoatem un rezultat bun, chiar sa nu pierdem la o diferenta mare, insa in retur a fost un joc sub presiune. Presiunea de a castiga si lipsa de experienta internationala si-au spus cuvantul.”
Iulian Andrei, jucator CSU Suceava

“A fost un joc de la care mă aşteptam poate la mai mult. Am avut probleme la percepţia mingii şi la transmiterea ei mai mult ca oricând, la acestea adăugându-se şi greşelile de la finalizare. Nemaiajungând până aici, băieţii nu au ştiut să trateze la reale dimensiuni acest meci. Evoluţia lor a fost de mare efort dar cu puţine reuşite.”
Petru Ghervan, director tehnic CSU Suceava

foto: Doru Halip

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Presiune prea mare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*