Președintele Forestei, Andrei Ciutac, a primit o lună de suspendare după incidentele de la meciul cu Ceahlăul

Oficialii Forestei si-au primit nota de plata in urma incidentelor petrecute pe finalul meciului cu Ceahlaul Piatra Neamt, disputat in urma cu doua saptamani, pe stadionul Areni si incheiat cu scorul de 1-1.

Cel mai sifonat de la Comisia de Disciplina a iesit presedintele Andrei Ciutac. Oficialul “galben-verzilor” a fost suspendat pentru o perioada de o luna de zile si a primit o amenda de 2.200 de lei, dupa ce a participat la altercatia iscata la marginea terenului dupa golul de 0-1 marcat de Ceahlaul.

Andrei Ciutac va avea acces pe stadion, dar nu va putea interactiona cu arbitrii, observatorii sau staff-ul oaspete, pe perioada ispasirii pedepsei.

De asemenea, antrenorul cu portarii, Antonio Stoian, a fost suspendat doua etape si amendat cu suma de 160 de lei pentru protestele repetate aduse atunci la adresa brigazii de arbitri.

Nici tabara nemteana nu a scapat nesanctionata, jucatorii Dragos Mocuta si Andrei Ghenici primind cate trei etape de suspendare si cate o amenda de 1.500 de lei pentru gesturi injurioase.

Luni, la Comisia de Disciplina au ajuns si cei de la Bucovina Radauti. Astfel, antrenorul-jucator Cristi Butnariu a primit doua etape de suspendare si o amenda de 1.700 de lei pentru abaterile disciplinare de la meciul din deplasare cu CSM Bacau, pierdut de catre radauteni cu 0-1.

De sanctiuni nu a scapat nici delegatul Radu Teleaga, suspendat trei etape si amendat de Comisie tot cu 1.700 de lei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *